«ПОЛТАВА-БАНК», «Укргазспецбудмонтаж»,«Укрбудсервіс-ДВМ» та соціальний гуртожиток на карантині

418857
Поділитися новиною

418857Нагадаємо, станом на 25 липня на Гадяччині  виявлено 10 осіб, які захворіли на COVID-19.

24 липня, на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, зважаючи на ситуацію з поширенням Covid-19 у місті, прийнято рішення щодо вжиття додаткових заходів щодо недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби Covid-19 на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади. 

Було вирішено провести дезинфекцію УМБР «Укргазспецбудмонтаж» дорожня дільниці ЦКБР та ОР, ПП «Укрбудсервіс-ДВМ» та АТ «ПОЛТАВА-БАНК», оскільки у деяких працівників цих підприємств та установ була виявлена коронавірусна інфекція.

Також вище зазначені підприємства та установи повинні дотримуватись обов’язкової самоізоляції, відповідно до Порядку здійснення протиепідемічних заходів:

-УМБР «Укргазспецбудмонтаж» дорожня дільниці ЦКБР та ОР по 30 липня;

-ПП «Укрбудсервіс-ДВМ» по 31 липня;

 -АТ «ПОЛТАВА-БАНК» по 31 липня;

-Соціальний гуртожиток для тимчасового проживання внутрішньо-переміщених осіб, на території міста Гадяч, по вул. Драгоманова – по 6 серпня.

КНП «Гадяцький ЦПМСД» та КНП «Гадяцька ЦРЛ» повинні забезпечити проведення медико-санітарні спостереження за працівниками вище вказаних підприємств та установ, та активне виявлення осіб з симптоматикою, оперативну госпіталізацію хворих та проведення тестувань.

Працівники Гадяцького ВП ГУНП повинні не допускати сторонніх осіб до гуртожитку за адресою вул. Драгоманова 4, та обмежити вихід зі своїх кімнат інфікованих мешканців соціального гуртожитку.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...