У Гадячі побудують розважально-відпочивальний комплекс

Park wodny Suntago Park of Poland
Поділитися новиною

Park wodny Suntago Park of PolandНа офіційному сайті міської ради оприлюднили рішення виконавчого комітету, прийняте у міжсесійний період, «Про надання дозволу гр. Богуш Олені Володимирівні на збір матеріалів попереднього погодження для можливості будівництва розважально-відпочивального комплексу «Тераса-парк» по вул. Гагаріна».

Судячи із рішення Олена Богуш планує будувати комплекс на власних земельних ділянках по вул. Гагаріна,186 (площа 0,1000 га, кадастровий номер 5320410100:50:002:0639) та вул. Гагаріна,188 (площа 0,1000 га, кадастровий номер 5320410100:50:002:0618).

рішення

Виконком надав дозвіл і рекомендував погодити розташування об’єкта з відповідними інженерними службами; звернутися до суб’єкта господарювання, що має ліцензію на виконання містобудівного розрахунку та перед проектних розробок для будівництва; звернутися до відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва Гадяцької міської ради із заявою на спеціальне зональне погодження; звернутися до виконавчого комітету Гадяцької міської ради для затвердження матеріалів попереднього погодження для будівництва розважально-відпочивального комплексу «Тераса-парк».

«БМ»

Фото використане як ілюстрація. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...