День Батька

день батька
Поділитися новиною

день батькаОскільки в Україні святкують День матері, то виникає логічне питання – коли ж своє свято відзначають батьки? День батька отримав офіційний статус лише минулого року, відзначають його у третю неділю червня, цьогоріч воно припадає на 21 число.

 

«Тато» – одне, з найперших слів, які ми вимовляємо, коли тільки вчимося говорити. Дивлячись на батька, ми вивчаємо його, адже для кожного з нас це і загадка, і відкриття. Часто від мам ми чули «ти копія тата», але ми дійсно копіюємо не тільки зовнішність рідної людини, а й поведінку і манери. Для багатьох тато – це приклад, мужність, мудрість і безмежна любов. Хочеться висловити шану тим батькам, які завжди є могутньою «захисною стіною» для своїх дітей. Чоловікам, які з відповідальністю ставляться до сім’ї та батьківства. Адже з гордістю носити почесний статус «ТАТО» може і вміє далеко не кожен.

Бути хорошим батьком — найбільш складна і водночас потрібна робота в житті кожного чоловіка. Оскільки потрібно бути гарним прикладом для сина і добрим чарівником для доньки. Навчити нащадків, як гідно йти по життю, відавати всі свої сили та знання задля гарного виховання, захистити від бід та негараздів і зробити все, щоб у майбутньому діти, озираючись на своє дитинство, пам’ятали його, як найщасливіший період у житті. Все це з любов’ю і терпінням може зробити не лише мама, а й люблячий татко.

Вітаємо наших татусів, пишаємося ними, любимо їх і бажаємо їм всього найкращого!

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...