Гадячанин влаштував одиночний пікет біля поліції

одинокий пикет
Поділитися новиною

одинокий пикетСьогодні, близько 11 ранку, до редакції звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що збирається влаштувати одиночний пікет біля Гадяцького ВП. Причина – свавілля представників поліції.

 

До протестуючого вийшов заступник начальника відділу поліції Олександр Березовський, запропонував розібратись детальніше з претензіями, але протестуючий відмовився, та повідомив, що говорити бажає виключно з начальником поліції.

Кореспонденту редакції розповів таке:

«Я, Федір Панасенко, проживаю в місті Гадяч, по вулиці Панаса Мирного, хочу заявити про неправомірні дії поліцейських. Справа в тому, що в мене є дача в селі Сари, а сусідами по дачі являються родичі одного з працівників поліції, Олександра Явтушенка. З цими сусідами у мене виник конфлікт, після чого вони погрожували, що посадять мене у тюрму, тому що у них в поліції є зв’язки. І тепер на мене намагаються відкрити справу згідно статті 125, ч. 1. Ніби то я, в ході сварки, наніс легкі тілесні ушкодження сусідам. Але я нікого не бив. Виходить, що справу фальсифікують? А нещодавно до мого будинку увірвались двоє людей у формі поліцейських, без будь яких пояснень вилучили мій телефон, скачали особисту інформацію, сфотографували мене і сказали, що діють за наказом слідчого який веде справу про побиття. Я зателефонував слідчому, Дмитру Свинаревському, і він повідомив, що ніякого наказу чи розпорядження він не давав. Але я знаю, що це «справа рук» Олександра Явтушенка. Як мені повідомили власні джерела, він з Дмитром Свинаревським в змові та фальсифікують проти мене справу. Наразі хочу поговорити з начальником поліції,особисто, але мені сказали, що його немає. Ні з ким іншим я говорити не буду. Не на того натрапили, я захищатиму до останнього подиху своє життя та свою правду.»

Оскільки начальника поліції на той момент у відділі не було, бо поїхав у справах, то зустріч певно перенесли на інший день.

«БМ»

13 коментарі до “Гадячанин влаштував одиночний пікет біля поліції

  1. Вау))) Нарешті дійшла черга до поліцаїв ).
    Помню я цього злого ділулика. Років два назад угараздило мене в одному з Гадяцьких магазинів заступитись за продащицю на яку він накинувся, бо та, щось там не так йому відповіла. Кричав чуть не бив і її і мене. Краще з такими псіхами не зустрічатися.

  2. до чого тут дидусь от визвуть тебе полина в полицию и сделают то что в кагарлике вспомниш дедушку

  3. молодець дедулька а ти полина вийшла б чи слабо ?

  4. полина нельзя о пожиых писать гадости сама же станеш гадостью

  5. А ти полин злой как шакал на кавказ за плохо о старших наказат надо

  6. Конституція України Стаття 30. Кожному гарантується недоторканність житла.
    Конституція України Стаття 62. Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. Ніхто не зобов’язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину.
    Банду – геть! Банду – геть! Банду – геть!

  7. Да, не права ты Полина.Тут дедуля этот как бы узник совести ! Банду геть и всякое такое. Для газетчиков сенсация. Одинокий пикет против всех угнетенных народов Африки, Южной Америки, Вовчои и Заяра!
    А ты Полли, за продавщиц заступаешься. Как не стыдно. Вот не убил же он ее тогда, и тебя не убил. Подумаешь матом накрыл девчат. Как пишет наш земляк Шакир старшим можно всё и ругаться и других людей обижать, а ты молчи женщина ! Вообще то женщина не человек, тем более молодая и глупая ! На востоке у них там знаешь как. Они там – центр цивилизации !
    А если серьезно то ненавижу я таких митенгантов-демонстрантов с повешенной черноротостью.

  8. [quote name=”богдан1″]молодец мужик уважаю ![/quote]
    за что ? за то что что девок в магазине матом накрыл ?

  9. виталий алексеевич ну всеже понимают что ти мусорской холуй дедуля выставил всю информацию о себе есть фото и видео а ти там спрятался за выдуманным виталием алексеевичем и тявкаеш как ментовский пес

  10. [quote name=”богдан1″]виталий алексеевич ну всеже понимают что ти мусорской холуй дедуля выставил всю информацию о себе есть фото и видео а ти там спрятался за выдуманным виталием алексеевичем и тявкаеш как ментовский пес[/quote]

    Да нет, я действительно Виталий, и действительно Алексеевич по батюшке.
    Что же касается обсуждений статьи то считаю нужным для себя просто выйти из диалога с Вами. Я прекрасно понимаю, что все обсужданты
    здесь, которые накинулись на комментарий Полины это придуманные нейки одного единственного человека, а именно ЭТОГО одиночного пикетчика.
    Ведь так злобно и безкультурно может писать только скандалист со стажем лет эдак в сорок.
    Прощайте, и запомните не всегда возраст повод для уважения, иногда возраст это повод стать просто старым мудаком.

  11. [quote name=”Поліна Гадяч”]Вау))) Нарешті дійшла черга до поліцаїв ).
    Помню я цього злого ділулика. Років два назад угараздило мене в одному з Гадяцьких магазинів заступитись за продащицю на яку він накинувся, бо та, щось там не так йому відповіла. Кричав чуть не бив і її і мене. Краще з такими псіхами не зустрічатися.[/quote]
    Полина, не ввязывайтесь в спор. Вы же понимаете, что все эти нападки на Вас дело рук одного человека, который недоматерил Вас ранее. Его выдает нескрываемое хамство и агрессия. Вы полностью правы, психов лучше обходить стороной.

  12. виталий алексеевич вот ты и выдал что ты полицай-оборотень ведь девушка нигде не пишет что дедушка матерился а ты сразу же сфальсифицировал и пишеш матерился а так поступают только оборотни в погонах

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...