У ЦРЛ шукають головного лікаря

doc08 1024x683
Поділитися новиною

doc08 1024x68322 травня, на сайті Гадяцької районної ради оприлюднили інформацію про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Гадяцька центральна районна лікарня».

Відповідно до затверджених положень зі змінами контракт із переможцем укладуть на 3 роки. Для участі у конкурсі кандидат на посаду повинен відповідати кваліфікаційним вимогам: вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування», або «Публічне управління та адміністрування», або «Право», або «Соціальні та поведінкові науки», або «Гуманітарні науки», або «Охорона здоров’я» та спеціалізації «Організація і управління охороною здоров’я». А ще претендент повинен мати стаж роботи на керівних посадах 5 років.

Нагадаємо, раніше посаду головного лікаря КНП «Гадяцька ЦРЛ» обіймав Олександр Басараб. Востаннє трудовий контракт із ним уклали у 2017 році. Відповідно 1 квітня 2020 року термін дії контракту закінчився.

«Договір закінчився, але його продовжили до кінця карантину, – коментує О.Басараб у телефонному режимі. – Зазвичай рішення про продовження трудового контракту приймали на сесіях районної ради шляхом голосування депутатів (востаннє договір із О.Басарабом продовжили рішенням 20-ої позачергової сесії Гадяцької райради 7 скликання без оголошення конкурсу, – авт.). Цього разу чомусь вирішили проводити конкурс. Наскільки я знаю, то він проводиться, якщо людина написала заяву на звільнення. Я ж заяви не писав. Планував працювати ще до 2022 року. Найімовірніше, документи на конкурс таки подаватиму. А комісія нехай вирішує, хто займе цю посаду».

Заяви від претендентів на посаду прийматимуть до 8 червня. Потім відбудеться конкурс. Хто переможе – ми обов’язково повідомимо на сторінках тижневика.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...