На Полтавщині міжміське пасажирське сполучення поки що не відновлюватимуть

av6
Поділитися новиною

av6Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов на брифінгу 8 травня  наголосив, що з 12 травня розпочинається перший етап послаблення карантину. Наразі про відновлення пасажирського сполучення не йдеться.

“Це перший етап послаблення карантину, це не зовсім вихід з карантину. Ми очікуємо, що масковий режим буде, якнайменше, зберігатись ще декілька місяців, а то й до кінця цього року. Ми спостерігаємо, яким чином і чи буде розповсюджуватись інфекція. Тому наразі мова про відновлення транспортного сполучення між містами і районами не йде. Коли ми побачимо позитивну динаміку, яку демонструємо зараз (кількість одужавших перевищує кількість нових випадків), звичайно, будемо ставити питання про можливе відновлення транспортного сполучення. З 12 травня цього не відбудеться”, – зазначив Олег Синєгубов.

Нагадаємо, для запобігання поширенню коронавірусної інфекції в Україні з 18 березня заборонені залізничні, авіа- та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення, а також робота метрополітенів.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...