Вепричани збирають кошти на ремонт дороги

автобан
Поділитися новиною

автобанПро це у Фейсбук-спільноті «Підслухано Веприк» написав Геннадій Луценко.

Усім небайдужим пропонують долучитися до реалізації проєкту «Веприцький автобан 2020-2021». Мова йде про дорогу в центральну частину села та відрізок шляху, що веде до амбулаторії.

Поки що проєкт на стадії обговорення серед односельців. І якщо охочих допомогти буде багато, то вепричани перейдуть до дій. Розпочати планують із добровільного збору коштів від фізичних осіб. Також хочуть звернутися за фінансовою підтримкою до товариств, які орендують землі на території сільради.

До речі, односельці підтримали цю ідею. У коментарях писали:

Олександр Радик: «Гарна ідея, я маю авто та часто користуюсь цією ділянкою дороги. Це жах, на ремонт авто йде більше. Я підтримую!»

Днз Малятко: «Хоч власного автомобіля не маю, а тільки велосипед – 500 гривень готова дати.»

Валентина Дулич: «Ми тільки за. Дорога там справді жахлива.»

Діанка Ланчинська: «Якщо дійсно кошти будуть витрачені на наші дороги, то ми тільки за. Допоможемо чим зможемо, виділимо певну суму. Тому що дороги в селі просто жах, навіть коляскою з дитинкою гуляти не можливо.»

Лидия Дулич: «Якщо власники велосипедів готові дати по 500грн, то власникам тракторів соромно буде по тисячі давати. А скільки ще скутерів та мотоциклів… А що, гарна ідея! Підтримаємо!»

Оксана Давиденко: «На добру справу грошей не жаль. Треба рятувати наше красиве село, усі разом ми зможемо! Дуже соромно за центр Веприка, за стан доріг, за тротуари (точніше їх відсутність), особливо перед тими, хто до нас приїздить.»

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...