Голова Полтавської ОДА відвідав Гадяцький район

DSC 4253 копия
Поділитися новиною

DSC 4253 копия28 квітня на Гадяччину з робочим візитом прибув голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов. 

Першим об’єктом, який відвідав голова Полтавської ОДА став  протитуберкульозний диспансер, який також визначений, як об’єкт обсервації. Про стан диспансеру розповідав директор закладу Володимир Печериця. Він показав, в якому стані наразі заклад та провів невелику екскурсію по території та корпусу. Стан диспансеру не в найкращому стані, адже він працює з 1956 року, і реставрували тільки один корпус. Заклад планували зачинити. Та санаторій ще можна відродити, Олег Васильович запропонував розробити концептуальний план по відновленню місцевості та приміщень. Він рекомендував визначитись, для якого типу захворювань чи для якої категорії населення буде працювати заклад. І при чіткому плані пообіцяв розглянути питання про відновлення роботи диспансеру.

 

Потім відвідали навчально-лабораторний корпус ДНВ “Гадяцьке ВПАУ” де зараз активно йдуть ремонтні роботи. Директор закладу Олександр Мигаль попросив голову Полтавської ОДА допомогти з фінансуванням. На разі 10 млн грн уже освоєно, але їх не вистачає для повного завершення робіт.

Далі делегація направилась у КНП «Гадяцька ЦРЛ». Виконувач обов’язків директора комунального підприємства Олександр Басараб доповів, що на даний час в районі хворих на COVID-19 немає, а повідоми , що лікарня готова до прийому хворих на коронавірус, продемонстрував ремонт у неврологічному відділенні.

На останок залишили інспектування ходу будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с. Петрівка-Роменська.

“БМ”

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...