Згідно договору чи під чесне слово?

водонапір
Поділитися новиною

водонапірУ понеділок, 20 квітня, пильні гадячани помітили, що із водонапірної вежі, що знаходиться на території центрального ринку, невідома особа у автоцистерну набирає воду. Як не намагалися вони дізнатися від водія, з якої він організації та з якою метою набирає воду, нічого конкретного, окрім репліки «все законно», він не повідомив.

Тому ми звернулися за коментарем до начальника Гадяцького ВУЖКГ Віктора Приходька, адже водонапірна вежа знаходиться на балансі саме цього підприємства.

Із його слів, ВУЖКГ на договірних умовах реалізує воду ТОВ НВП «УКРГЕОНАФТОГАЗСЕРВІС». Розрахунок за воду – безготівковий, вартість установлена виконавчим комітетом Гадяцької міської ради і становить 19,10 грн/ м куб.

Віктор Приходько стверджує, що цистерна калібрована, тому кількість води чітко можна визначити і відповідно вирахувати вартість.

Але варто зауважити, що під час забору води біля водонапірної вежі, окрім водія цистерни, не було працівника ВУЖКГ, який би міг прослідкувати за тим, скільки таких каліброваних цистерн набрали – одну, як заявлено у договорі, чи декілька, поки ніхто не бачить?

Олександр Товстий

LIVE OFFLINE
track image
Loading...