Поліцейські Полтавщини несуть службу поблизу місць богослужінь та контролюють дотримання прихожанами карантинних заходів

поліція
Поділитися новиною

поліціяНа офіційний сайт Національної поліції повдомили, що у Вербну неділю, поліцейські Полтавщини несли службу поблизу храмів, церков та місць проведення богослужінь.

Головне завдання поліції – це недопущення порушень прихожанами карантинних заборон, особливо скупчень людей у самих храмах та поблизу них. Загалом по Полтавській області богослужіння пройшли у 328 церквах та храмах. До забезпечення безпеки та правопорядку залучено понад 350 поліцейських. Загалом заходи пройшли спокійно, порушень карантинних заборон не зафіксовано. 
Бережіть себе та рідних. Залишайтеся вдома!

Фото “БМ”

2 коментарі до “Поліцейські Полтавщини несуть службу поблизу місць богослужінь та контролюють дотримання прихожанами карантинних заходів

  1. Антихристи. Посягнули на святі місця для людей.

  2. Під церквами стояти з автоматами, це вже взагалі.
    Так і хочеться запитати у працівників поліції.
    Ви що збиралися стріляти у прихожан, що прийшли чи могли прийти на службу до церкви?
    Напевно, за те що без маски, 100%

    Де ж ви зі своїми автоматами, коли грабують машинами ліс, гаражні кооперативи, домогосподарства, коли розкрадаються тисячі, мільйони державних коштів?

    Карантин,рано чи пізно закінчиться, а ваші дії під час цього, люди добре запам‘ятають.
    Поліція, потрібна щоб допомагати людям, а не гнобити своїх громадян.

    Присяга поліцейського.
    Я, (прізвище, ім’я та по батькові), усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки”.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...