Вепричани просять навести лад на цвинтарі

веприк
Поділитися новиною

веприкПро це у соцмережі написав Геннадій Луценко:

«Декілька років тому вже піднімали питання того, як сільський голова В.М. Золотарьов із депутатом сільської ради «опікувалися» благоустроєм сільського кладовища. Я намагався донести, що ті, хто там спочивають, заслуговують на особливо шанобливе ставлення. Люди, які прожили життя і дали життя іншим, назавжди залишаться в нашій пам’яті та серці. І утримувати територію, де вони спочивають, – це наш святий обов’язок! Коли мого батька із «землі живих» переносили на «землю померлих», я був шокований. Вхід на кладовище і більша частина кладовища – це суцільне сміттєзвалище!

Я розумію, що, можливо, нікому вже прибирати, але куди дивиться сільський голова. Люди до нього зверталися і звертаються, щоб він виправив ситуацію, а він їх ігнорує…

Прошу дати відповідне доручення і привести у відповідність територію кладовища (особливо вхід) у належний стан! Відремонтуйте вхідні ворота, які в минулому році були зруйновані працівниками, які заготовляли тобі дерево. Приберіть гілки дерев, що були залишені після обрубки дерев!»

Свій гнівний пост Геннадій підкріпив фотографією входу на цвинтар, на якому добре видно зламані ворота і безлад. Жителі Веприка долучилися до обговорення цієї проблеми у соцмережі. Їхні думки розділилися: частина вважає, що сільська рада зобов’язана підтримувати у належному стані огорожу цвинтаря, частина ж наполягає на тому, що жителі села і самі в змозі навести там лад. Ось кілька коментарів:

Ольга Галушко: «Те кладовище завжди прибирали працівники та учні ліцею. У зв’язку з карантином потрібно прибирати іншими силами. Можливо, організувати суботник на відстані 1-2 метра один від одного…»

Людмила Коломієць: «Вибачте, але ж хто накидав те сміття біля входу на кладовище? Кладовище на «загребеллі» в минулому році прибирали жителі Загребелля. То чого чекають інші?»

Руслан Огнивец: «Візміть з дому по літру бензину і техніку та й приберіть. Від влади все рівно нічого не дочекаєшся…»

Ми намагалися поспілкуватися із головою Веприцької сільської ради Віктором Золотарьовим. Проте його мобільний постійно поза зоною досяжності. Сподіваємось, він відреагує на публікацію і проблема буле вирішена.

P.S. Згодом, стало відомо, що минулими вихідними самі вепричани організувалися і частково навели лад на території цвинтаря. Також домовились про вивезення сміття із цвинтаря спецтехнікою.

Підготувала Оксана Кириченко.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...