У Лихопіллі будуватимуть водопровід

unnamed
Поділитися новиною

unnamedПро те, що у цьому невеличкому населеному пункті проблеми з водою, стало відомо у жовтні минулого року. Жителька села, яка тоді зателефонувала до редакції, повідомила, що криниці практично висохли, а технічну воду для потреб селян підвозять у бочках.

Тоді ж ми спілкувалися із старостою Березової Луки Іваном Кудіновим, який повідомив, що проєкт, експертиза та експертна оцінка на будівництво водопроводу по всій території старостинського округу зроблені. На той час у Лихопіллі вже була пробурена одна свердловина глибиною 350 метрів, установлений насос, прокладено труби. Роботами займався підрядник ТОВ «КВА».

Паралельно із цими роботами планували виготовлення проєктів на будівництво водопровідної мережі по вул. Ентузіастів у с. Лихопілля та реконструювати водопровідну мережу в Березовій Луці. По завершенню робіт мали забезпечити водопостачанням 350 дворів або орієнтовно 850 чоловік.

Днями із сайту відкритих закупівель стало відомо про те, що відбувся тендер на проведення робіт із будівництва водопровідної мережі по вул. Ентузіастів у Лихопіллі. Вартість робіт становить145 тисяч 956 гривень. Строк виконання робіт – 25 травня 2020 року.

24 березня 2020 р. уклали договір із переможцем тендеру – товариством з обмеженою відповідальністю «КВА».

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...