У Гадячі дезінфікували вулиці та тротуари

обробка доріг
Поділитися новиною

обробка дорігУ вівторок, 24 березня, гадячани мали змогу спостерігати, як міські вулиці обробляли дезінфікуючим розчином.

Ми звернулися до міського голови Володимира Нестеренка і у телефонній розмові дізнались, що препарат має назву «Віросан», виробник ТОВ «БІОТЕСТЛАБ». У  сертифікаті якості вказано, що засіб знищує бактерії, віруси, грибок, не містить хлору, безпечний для людей та тварин, не пошкоджує побутові поверхні (машини, одяг). До речі, дитячі майданчики, лавки, вхідні двері до багатоповерхівок, автобусні зупинки, територію залізничного вокзалу, входи до магазинів, банківських та інших державних установ також обробляли саме цим препаратом. «Віросан» не втрачає свої властивості ще сім днів після застосування. Одна каністра містить 10 літрів дезінфектора та розчиняється на 10 тонн води. Вартість 3400 грн. Препарат придбаний за кошти фізичної особи. Оскільки питання оперативної дезінфекції міста слід вирішувати терміново, вирішили скористатися найбільш швидким і дієвим способом, без дотримання процедури державної закупівлі.

Також міський голова повідомив, що планується дезінфекція всіх міських вулиць, а 25-го березня почали обробляти й тротуари.

90704611 1497675313740676 3422395821679706112 n

Фото взято зі сторінки міського голови Володимира Нестеренка у Фейсбук.

Спілкувалася Анжела Замотаєва.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...