Весняні канікули гадяцькі школярі проведуть на карантині

897d3d6b1c96497bce099fcff3be365e
Поділитися новиною

897d3d6b1c96497bce099fcff3be365eЗ 23 до 29 березня в школах Гадяча та району розпочались канікули. Діти їх проведуть на карантині. У цей період не отримуватимуть домашніх завдань.

З 12 березня до 3 квітня в навчальних закладах України триватиме карантин через коронавірус. Школярі навчаються дистанційно. Домашні завдання діти щодня отримують від учителів на телефони або через соцмережі. Старшокласники виконують тестові завдання он-лайн за посиланнями, які надає школа.

На період канікул дистанційне навчання припиниться на тиждень.

«Цього року весняні канікули, які заплановані в школах з 23 по 29 березня, будуть проведені в умовах карантинуУчні йдуть на канікули, а вчителі мають час для самоосвіти, – про це повідомила заступниця міністра освіти Любомира Мандзій. – Не зважаючи на карантин у закладах освіти, структура навчального року, визначена закладом освіти, залишається незмінною. Якщо в цей час школа не має визначених канікул, то заклад освіти продовжує здійснювати форму дистанційного навчання.

Не зважаючи на канікули, сьогодні розпочинаються трансляції відеоуроків для школярів усіх класів на сайті erudyt.net.  Відеоуроки можна переглянути в зручний час на YouTube.

У період карантину дітям не рекомендують гуляти на майданчиках і ходити по вулицях. Медики радять «пережити» карантин удома.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...