Поліція Полтавщини склала 15 адмінпротоколів за порушення карантинного режиму

90625724 2554092494863339 3377346274784182272 o
Поділитися новиною

90625724 2554092494863339 3377346274784182272 oСтаном на 21 березня поліцейськими Полтавщини за порушення карантинних обмежень (стаття 44 купап) в області вже складено 15 адміністративних протоколів. З них 4 – за порушення пасажироперевезень та 11 – за порушення обмежень щодо роботи торгівельних закладів.  Про це повідомляє пресслужба ГУ НП в Полтавській області.

Стаття передбачає накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. З власниками торгівельних закладів і транспортних підприємств проводиться роз’яснювальна робота про важливість дотримання правил карантину.

“Нагадаємо, що для запобігання поширенню коронавірусної інфекції поліція контролює дотриманням обмежень, встановлених Кабінетом міністрів України. Зокрема, йдеться про заборону роботи визначених законом суб’єктів господарювання, в яких передбачено приймання відвідувачів. Крім цього, працівники поліції перевіряють транспортні засоби та притягують до адмінвідповідальності водіїв, які здійснюють перевезення пасажирів понад встановлену норму, та виконують міжміські перевезення”, – йдеться у повідомленні.

Фото: ГУ НП в Полтавській області

4 коментарі до “Поліція Полтавщини склала 15 адмінпротоколів за порушення карантинного режиму

  1. Вони плідно працюють, тепер ще більше будуть здирати з людей гроші, собі на зарплати та премії. Щоб закрити «дірки» бюджету, розкрадених владою зверху коштів. Реформа в дії не допомагають, а карають нізащо. У так би мовити законний спосіб «оббірають» людей, виконуючи вказівки влади, яка нас обкрадає. Тепер обов‘язок у них ще більше написати постанов на простих людей. Вони , майже, не попереджають крадіжки та не допомагають їх розслідувати і так в більш серйозних злочинах. Не пишуть звернень щодо пошкодження дорожнього полотна, відсутності знаків і розмітки для забезпечення безпеки руху і тд. Їх взяли на роботу , щоб просто збирати штрафи. Саме тому в кожному місті не вистачає поліцейських, тому що система гнила. І зараз таким чином, допомагають владі укріпитися і зробити поліцейську, а не правову державу.

  2. Майдан, вже почався, і потім вони казатимуть « ми ж такі люди, як і ви, ми просто робим свою роботу». Люди запам‘ятайте це, з них лише одиниці допомагають нашим громадянам.
    Зараз йде узурпація влади і вірусом лише прикриваються, тому вони починають виконувати завідомо злочинні вказівки.

  3. Великобританія та Швеція вже відмовилася від лікування корона вірусу, так як він не такий вже й небезпечний, все в них працює в нормальному режимі і економіка не блокується. Китай вже закрив останню лікарню по боротьбі з епідемією і тепер все обладнання втридорога продає в країни Європи та країни, що розвиваються.
    Наша влада з допомогою ЗМІ нас просто обманює , щоб нажитися по максимуму і під привидом цього, прикрити обвал економіки!
    А потім , ще й піаритися будуть, що завдяки діям влади вдалося зберегти тисячі життів українців.
    Нас навмисно доводять до ще більшої бідності, щоб ми продали землі і не були господарями на своїй землі.
    Люди які одержимі страхом, ними дуже легко контролювати.
    Включіть мозок озирніться і зрозумійте , що економіці країні і майже всім галузям в країні просто 3,14*да!

  4. Середній та малий бізнес знищується, щоб все було в руках олігархів.
    Влада боїться революції, щоб люди об‘єдналися.
    Повірте їм абсолютно плювати на вас і ваше здоров‘я.
    Війна в країні вже 6 років і кожного дня гинуть молоді хлопці, а ви за цим вірусом геть за це забули. Тисячі смертей і ніякого надзвичайного стану.
    Тисячі смертей заради того, щоб жити у вільній країни.
    Зараз нам страшний Зе-вірус , тому що йде знача інтересів нашої держави, наших громадян. Їм потрібен карантин і надзвичайний стан, щоб люди не об’єдналися , щоб лишити нас конституційних прав. Зайдіть на офіційні сторінки і самі перечитайте, ким ви можете стати на своїй землі і яких прав вас хотять лишити. Влада діє в обхід Конституції !

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...