У зв’язку з коронавірусом весняний призов відстрочили

new 47079
Поділитися новиною

new 47079З 1 квітня в Україні повинен був початися весняний призов-2020. Однак, у зв’язку з поширенням коронавирусной інфекції в світі та Україні і заходів з протидії пандемії, військкомати припиняють призовні заходи. Про це повідомляє прес-служба Сухопутних військ ЗСУ.

За розпорядженням Командувача Сухопутних Військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта Олександра Сирського військовими комісаріатами і територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки на час дії карантину призупинено заходи призову громадян на строкову військову службу, пов’язані з викликом призовників до призовних дільниць та обласних збірних пунктів, – до окремого розпорядження.

Натомість військові комісаріати і територіальні центри комплектування та соціальної підтримки мають продовжувати роботу з військово-обліковими документами та організовувати протиепідемічні заходи.

Головам призовних комісій рекомендується організовувати роботу комісій відповідно до обмежень, введених місцевими органами виконавчої влади.

Служба зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних Військ ЗС України

LIVE OFFLINE
track image
Loading...