Оголошуємо збір коштів на закупівлю препаратів чи медзасобів, необхідних лікарні

d43a9a41894ed1fd2abab4fd1ea48124
Поділитися новиною

d43a9a41894ed1fd2abab4fd1ea48124У кризових ситуаціях українці об’єднуються миттєво. У 2014 році, коли російська армія розпочала війну на Сході, добровольці та волонтери захистили країну та забезпечили армію всім необхідним. Сьогодні, коли нашому здоров’ю та життю загрожує коронавірус, ми змушені мобілізуватися знов. З початком оголошення карантину, низка українських підприємців заявили про круті та дуже важливі ініціативи.

Є різні приклади: від посилених заходів захисту під час обслуговування своїх клієнтів до фінансування медичного обладнання в лікарнях, яке знадобиться всім. Зокрема, «Нова Пошта» виділила 25 млн. гривень на обладнання і додаткові матеріали для лікарень, щоби підсилити їх у боротьбі з вірусом. Також власники Нової Пошти закликали український та іноземний бізнес, який працює в Україні, долучитися та підтримати медичні заклади країни.

«ПриватБанк» залучив кошти банку та пожертви клієнтів до свого благодійного фонду, щоби розпочати національну програму «Дихай! Разом проти корона вірусу». В рамках програми у лікарні поставлятимуть апарати штучної вентиляції легенів.

Керівництво компанії «Епіцентр» анонсувало, що щомісяця передаватиме на потреби медицини 40-50 мільйонів гривень для придбання засобів індивідуального захисту та медичного обладнання: апаратів ШВЛ (штучної вентиляції легень), кисневих концентраторів для них й ізолюючі мобільні бокси, захисні біологічні і протихімічні костюми, захисні одноразові комбінезони, захисні маски, безконтактні термометри.

Це далеко не всі приклади соціальної відповідальності — підприємці різних міст збираються разом, щоб допомогти медичним закладам свого міста у підготовці до боротьби з коронавірусом.

Редакція тижневика «Базар Медіа в Україні» також вирішила приєднатись до ініціативи і закликає підприємців та небайдужих жителів Гадяча та району згуртуватись та долучитися фінансово до боротьби з коронавірусом. Відомо, що КНП «Гадяцька ЦРЛ» має всього 8 апаратів для штучної вентиляції легень. Також адміністрація закладу повідомляє, що має в наявності протиепідемічні костюми із захисними окулярами та інші засоби захисту. Але цього не достатньо. Просимо відгукнутись соціально відповідальних людей – оголошуємо збір коштів на закупівлю препаратів чи мед засобів, необхідних лікарні.

Ми всі живемо в одній країні, а отже кожному потрібно дбати про неї. Зараз важливо скоординувати допомогу туди, де найбільше її потребують. І пам’ятати про захист медичних працівників, які зараз знаходяться на передовій боротьби з вірусом. Коли ми разом – нам до снаги впоратися з будь-якою проблемою.

P.S. За додатковою інформацією звертатися у повідомлення групи у соцмережах або на Вайбер 050 80 11 885.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...