На Полтавщині за минулу добу сталися 24 пожежі на відкритій території

87320
Поділитися новиною

87320Протягом 19 березня рятувальники з підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС України ліквідували 24 пожежі на відкритій території, ідеться на сайті ГУ ДСНС України в Полтавській області.

Горіння зафіксували поблизу міста Решетилівка, у Горішніх Плавнях, Кременчуці, Полтаві, Глобиному, селищі міського типу Котельва, Зіньківському, Хорольському, Гадяцькому,  Диканському, Оржицькому, Чутівському, Пирятинському, Гребінківському, Шишацькому, Кременчуцькому, Новосанжарському та Решетилівському районах. Вогонь знищив близько 56 гектарів сухої рослинності та очерету.  

Головне управління ДСНС України у Полтавській області закликає громадян обережно поводитися з вогнем та не спалювати сміття на городах й суху траву на відкритих територіях. Ці необдумані дії вкрай небезпечні, що призводять до виникнення пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та на дачних садибах. Трава та сміття легко займаються від сірника або недопалка, а полум’я швидко поширюється на значні території.

Якщо під час відпочинку на природі, або перебуваючи на присадибній чи дачній ділянці, помітили поширення вогню  негайно повідомте до пожежно-рятувальної служби за номером «101». 

20 березня 2020 року

LIVE OFFLINE
track image
Loading...