У разі появи випадку коронавірусу в області, в’їзд та виїзд у Полтаву закриють

o8zIkJo1jQTSACZCgygjmJzQoxBbI6Xz
Поділитися новиною

o8zIkJo1jQTSACZCgygjmJzQoxBbI6XzУ РАЗІ ПОЯВИ ХОЧА Б ОДНОГО ПІДТВЕРДЖЕНОГО ВИПАДКУ НА ТЕРИТОРІЇ ОБЛАСТІ, ПОЛТАВА МАЄ МИТТЄВО ЗУПИНИТИ В’ЇЗД ТА ВИЇЗД У МІСТО БУДЬ-ЯКИМ НАЗЕМНИМ ТРАНСПОРТОМ.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота.

За його словами, Полтава планово проходить першу хвилю карантинних заходів. Таким чином, у місті повинен бути розроблений план закриття на в’їзд та виїзд з міста у разі потреби.

“Більшість підприємців усвідомлюють небезпеку скупчень людей і вирішили припинити роботу, щоб не наражати своїх клієнтів і персонал на небезпеку. Водночас ми прекрасно розуміємо, що ці заходи не можуть бути вичерпними. Серед іншого сьогодні важливо забезпечити повну ізоляцію міста, щоб просто не пустити вірус в місто. Відтак в разі появи хоча б одного підтвердженого випадку на території області, Полтава має миттєво зупинити в’їзд та виїзд у місто будь-яким наземним транспортом”, – пише Олександр Шамота.

Такий план заходів будуть відпрацьовувати з правоохоронцями, Нагвардією, напрацюють схему роботи, алгоритм дій, зафіксують слабкі місця, щоб вже зараз їх ліквідувати.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...