Без них добробут міста неможливий

МКП Комунсервіс
Поділитися новиною

МКП КомунсервісЩоденно користуючись житлово-комунальними, побутовими послугами, люди сприймають їх як належне, часто не замислюючись над тим, що за звичними зручностями у будь-яку пору року, у будні та свята стоїть цілодобова, самовіддана праця працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення. Це особливий день для всіх працівників цієї надважливої галузі.

У Гадячі є дві організації – КП «Гадяч житло» та МКП «Комунсервіс».

КП «Гадяч житло» функціонує з 2006 року, тут працюють 63 працівники. Кращих нагородили грамотами РДА та районної ради. За вагомий особистий внесок у розвиток галузі, високу професійну майстерність, добросовісне ставлення до обраної справи – подяками від міської ради.

КП Гадяч житло

Від департаменту будівництва, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської ОДА та Обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Почесну грамоту вручили слюсарю сантехніку Олександру Дементьєву. Почесною грамотою від міської ради був нагороджений тесляр Юрій Хоменко. Подяку від міського голови отримав вантажник Олександр Шварц. Грамоти від начальника КП «Гадяч-житло» отримали: Руслан Литовка, слюсар-сантехнік, електромонтажник з освітлення Юрій Мотрич, двірник Наталія Субота, водій Василь Степанюченко. Медаллю «Ветеран праці» була нагороджена Олена Пипа.

МКП «Комунсервіс» створено у 2002 році. На даний час на підприємстві налічується 44 працівники, у тому числі 6 – Біленченківського округу. У її складі: дорожні робітники, робітники зеленого будівництва, водії, трактористи, підсобні робітники. Підприємство виконує роботи з вивезення та захоронення твердих побутових відходів, прибирання сміття на території міста та Гадяцької ОТГ, озеленення території, обпилювання дерев, утримання квіткових клумб та ін.

МКП Комунсервіс

Любов Шкрьоба, Анжела Замотаєва

На фото

Працівники КП «Гадяч житло»

Працівники МКП «Комунсервіс»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...