На Гадяччині рекомендують скасувати прийом громадян і запровадити температурний скринінг

1494225927 11681
Поділитися новиною

1494225927 11681Виконуючий обов᾿язки голови Гадяцької РДА у понеділок, 16 березня, оприлюднив доручення, що стосується карантинних заходів, щодо недопущення поширення коронавірусу. 

 

У дорученні йдеться: 

“На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», протоколу № 2 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року, протоколу № 4/2020 від 11 березня 2020 року Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області, протоколу № 5/2020 від 11 березня 2020 рокупозачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та з метою запобігання поширенню на території району короновірусуCOVID-19

ДОРУЧАЮ:

1.Скасувати до особливого розпорядження проведення особистих прийомів громадян у всіх структурних підрозділах Гадяцької районної державної адміністрації та органах місцевого самоврядування Гадяцького району.

2.Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності:

  • • запровадити щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань;
  • • максимально перевести здійснювану персоналом роботу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікацій і технологій;
  • • запровадити режим профілактичного спостереження за особами із числа персоналу, які відвідали країни інфекційного ризику.”

ДОРУЧЕННЯ КОМІСІЇ ТЕБ і НС від 16.03.2020 001

ДОРУЧЕННЯ КОМІСІЇ ТЕБ і НС від 16.03.2020 002

“БМ”

 

4 коментарі до “На Гадяччині рекомендують скасувати прийом громадян і запровадити температурний скринінг

  1. Жорсткий карантин на законодавчому рівні та комендантський час , ніякі рекомендації для наших людей не указ. Ніхто в серйоз не ставиться до даної проблеми , всі хі та ха.
    Звичайно це крах і так слабкої економіки України, але в разі розповсюдження короновірусу, цю економіку нікому буде піднімати.

  2. Небезпеку вірусу перебільшено, для маркетингу, для прийняття законів проти українського народу, для ще більшої економічної кризи, щоб дядям довелося продавати все своє майно і особливо земля, для того щоб заплатити за комуналку, яка повинна бути майже безкоштовна та просто вижити! От і весь вірус.
    Скільки в Україні туберкульозу , онкохвороб, ГРВІ і тд. Та все добре. А тут карантин для всіх, а самі закони тихесенько приймати на чолі з Зе-зрадником.
    Тож ви Петро і сидіть вдома на карантині, бійтеся далі, доки нашу країну повністю зруйнують та розграбовують!

  3. [quote name=”Gosha”]Небезпеку вірусу перебільшено, для маркетингу, для прийняття законів проти українського народу, для ще більшої економічної кризи, щоб дядям довелося продавати все своє майно і особливо земля, для того щоб заплатити за комуналку, яка повинна бути майже безкоштовна та просто вижити! От і весь вірус.
    Скільки в Україні туберкульозу , онкохвороб, ГРВІ і тд. Та все добре. А тут карантин для всіх, а самі закони тихесенько приймати на чолі з Зе-зрадником.
    Тож ви Петро і сидіть вдома на карантині, бійтеся далі, доки нашу країну повністю зруйнують та розграбовують![/quote]

    А в нас вже все розграбовано і зруйновано, лише земля залишилася. Медицина на рівні -0, і коли , не дай Боже, Ви чи хтось з Ваших близьких , захворіє, то Ваша думка стрімко зміниться про цей вірус. Італія тому приклад.

  4. Можливо, шановний Петро ви й праві в чомусь але жорсткі методи , штрафи, обмежуючі закони для людей, на «бактерії вірусу», як такого впливу не мають. Показник смертності, загалом не такий вже й високий. Звісно кожна людина певною мірою в групі ризику. Але як досвід Китаю говорить, то життя продовжується, а потім , які будуть наслідки через 3-6 місяців, коли запаси в людей закінчаться, що тоді «Голодомор», боротьба за виживання? А мені здається економічної кризи не уникнути. І раптом потім ще і без власної землі-годувальниці залишитися. Адже карантин для людей , а сировину з України далі продовжують вивозити і Держзапаси відсутні і про це вже офіційно заявлено владою. Тож, Бажаю нам всім міцного здоров‘я.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...