Поліцейські застосовували до підозрюваної недозволені методи ведення слідства

недозволені
Поділитися новиною

недозволеніПро це стало відомо із відкритих даних Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зокрема, в Ухвалі суду сказано, що 1 березня 2020 року слідчий суддя Гадяцького районного суду розглядав клопотання слідчого у кримінальному провадженні №120201701300000117 про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваної, уродженки м.Конотоп Сумської області, незаміжньої, непрацюючої, не судимої, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України.

Керуючись ст.206, ч.2 ст.376 КПК України, слідчий суддя ухвалив: доручити прокурору Гадяцького відділу Миргородської місцевої прокуратури Д. Ходатенку та слідчому слідчого відділення Гадяцького ВП ГУНП у Полтавській області Д. Пристенському невідкладно провести судово-медичне обстеження особи підозрюваної.

А також доручили Територіальному управлінню Державного бюро розслідувань, розташованому у місті Полтава, провести перевірку за фактом застосування до підозрюваної недозволених методів ведення слідства з боку співробітників правоохоронних органів – Гадяцького ВП ГУНП у Полтавській області – при проведенні досудового розслідування кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за №120201701300000117 від 28.02.2020 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України. Перевірку проведуть відповідно до вимог ст.214 КПК України із внесенням даних до Єдиного реєстру досудових розслідувань та проведенням досудового розслідування.

За коментарем стосовно цієї події ми звернулися до начальника Гадяцького ВП Євгена Бикова. Але він відповів, що нічого конкретного сказати не може.

«БМ»

Фото використане як ілюстрація

LIVE OFFLINE
track image
Loading...