В Сумській області скасували масові заходи через загрозу коронавірусу

preview w698zc0
Поділитися новиною

preview w698zc0В Україні 3 березня зафіксували перший випадок коронавірусу, ще 10 осіб перевіряють. Через загрозу коронавірусу масові заходи скасували ще в одному регіоні України – в Сумській області. 

Зазначається, що у відділі освіти м. Суми запропонували не проводити будь-які екскурсійні поїздки школярів, конкурси, фестивалі й спортивні змагання. Виключення зробили лише для дошкільнят – у садочках таки дозволили провести традиційні весняні святкові ранки. 

Раніше повідомлялося, що в навчальних закладах Чернівецької області через коронавірус ввели карантин. Від п’ятниці, 6 березня, закрили школи і вищі навчальні заклади. Органам місцевої влади рекомендовано призупинити роботу дошкільних навчальних закладів. Крім того, у місті обмежили масові заходи.

Нагадаємо, спалах коронавірусу розпочався з ринку морепродуктів та тварин у китайському місті Ухань. Він викликає симптоми, схожі на застуду, але швидко вражає легені й інші органи. Патоген належить до великої родини коронавірусів. Хвороба поширилася вже на десятки країн. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...