В установах Гадяцького району запровадили посилений протиепідемічний режим

i 1024x576
Поділитися новиною

i 1024x57627 лютого 2020 року відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Гадяцької РДА. Про це повідомили на офіційній сторінці  Гадяцької РДА у Фейсбук. 

На порядку денному було єдине питання:

1.Щодо недопущення випадків занесення та поширення захворювань, спричинених новим коронавірусом 2019-nCoV, на території району.

З питання, що розглядалося, було заслухано представників комунального закладу «Гадяцький центр первинної медико-санітарної допомоги», комунального некомерційного підприємства «Гадяцька центральна районна лікарня» Гадяцької районної ради, Гадяцького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області, Гадяцького міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України», сектору освіти районної державної адміністрації.


У підсумку засідання комісія визначила низку завдань для подальшої роботи, зокрема:
1.Запровадити посилений протиепідемічний режим в установах, організаціях і закладах охорони здоров’я, незалежно від форм власності, та забезпечити проведення поточної дезінфекції в місцях масового перебування людей.
2. Проводити моніторинг захворюваності, госпіталізації та перебування хворих на грип в реанімаційних відділеннях, з метою своєчасного поновлення резерву медикаментів та виробів медичного призначення для надання якісної медичної допомоги.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...