«Ось не колотися, перевоняє»…

краскою воняє
Поділитися новиною

краскою воняєДнями в редакцію зателефонувала мешканка будинку №12, розташованого на площі Миру. Просила нас допомогти розібратися у ситуації, яка склалася.

Із її слів, у під’їзді будинку комунальники вже два тижні проводять ремонт. На думку заявниці, це досить тривали термін. «Спочатку побілили, на другому тижні почали фарбувати, та такою фарбою їдкою, що дихати в квартирі неможливо». Жінка має двох дітей, меншій – два роки. Останньою краплею стало те, що дитина ввечері поскаржилася на головний біль та нудоту, а згодом почала блювати.

Ось тоді стурбована мати почала питати у сусідів, доки ж буде тривати ремонт? Мовляв, діти не витримують, задихаються. На що отримала від сусідів пораду, щоб не колотилася, а навпаки раділа, що в під’їзді хоч раз на двадцять років щось зроблять. Та й не одній їй смердить, але всі ж мовчать, терплять. Після такої поради жінка просто була у відчаї, адже почувалася «білою вороною» у своєму ж під’їзді, та все таки наважилася нам зателефонувати. Ми намагалися її заспокоїти і пообіцяли дізнатися, коли закінчиться ремонт, у керівника КП «Гадяч-житло» Геннадія Самченка, який прокоментував ситуацію так:

«Із осені наші працівники дійсно виконують ремонтні роботи у під’їздах міських багатоповерхівок. Скарг не надходило, були лише схвальні відгуки. Не розумію, що в цьому поганого? Люди працюють, наводять красу, штукатурять, білять та фарбують. Те, що роботи проводяться два тижні, то цьому є пояснення: штукатурка, побілка повинні добре висохнути, пофарбовані панелі також. Те, що фарба має різкий і специфічний запах, то взагалі претензії не до нас. Що від себе можу додати: наберіться терпіння. Адже працівники також люди, вони дихають тією ж фарбою».

«БМ»

1 коментар до “«Ось не колотися, перевоняє»…

  1. Який розумний Самченко, у нього в квартирі мабуть не воняє? А про фарбу ну дуже мудра відповідь! Бо можна придбати дорожчу, без різкого запаху, а не саму дешеву “ядрьону” від якої діти чадіють і якою фарбують тільки зовнішні поверхні, а не під’їзди зсередини. Та краще ж зекономити, на людському здоров’ї(

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...