Погроза ножем офіціантці полтавського закладу: поліціянти завершили досудове розслідування

177653
Поділитися новиною

177653Полтавцю, який погрожував ножем офіціантці піцерії, повідомили про підозру в хуліганстві та обрали запобіжний захід. Обвинувальний акт направили до суду.

Станом на 11 лютого поліціянти завершили досудове розслідування. Про це повідомили на офіційному сайті Головного управління Нацполіції Полтавщини.

Кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду.

Станом на 18:20 24 січня речник Головного управління Нацполіції Полтавщини Юрій Сулаєв повідомив, що підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

За фактом хуліганства в полтавській піцерії повідомили про підозру 40-річному місцевому жителю. Про це стало відомо з офіційного сайту прокуратури Полтавської області.

За версією слідства, у грудні 2019 року підозрюваний порушив громадський порядок та приставив предмет, схожий на ніж, до шиї працівниці закладу, погрожуючи їй фізичною розправою та двічі вдарив її ногою.

Увечері 23 січня в соцмережах з’явився відеозапис події з камер спостереження піцерії.

Як вказано на сайті прокуратури, полтавцю повідомили про підозру за статтею “Хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень” (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України).

24 січня до Октябрського райсуду вирушили з клопотанням про обрання запобіжного заходу, повідомила речниця прокуратури Полтавської області Людмила Іващук.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...