Про зміни на ринку біля універмагу «Росія»

ринок1 копия
Поділитися новиною

ринок1 копияНаше місто славиться чутками та варіантами версій на ту чи іншу тему або подію. Дізнатися і розповісти правду повинні ми – працівники  місцевих ЗМІ. Так ось. Більше тижня містяни і не тільки жваво обговорюють зміни на ринку біля універмагу «Росія».

Хто був на території ринку, знають, що він складається з торгових рядів та кіосків, де продають харчові продукти. Далі є місця для продажу одягу, взуття, іграшок та інших дрібничок, потрібних у господарстві, збоку розташувався так званий критий ринок.

Та вже сьогодні, якщо зайти в ринок з лівого боку,  то можна побачити, що першого ряду немає. Всіх підприємців попросили звільнити місця, а це приблизно два метри від будівлі універмагу, тож там зараз порожньо.

ринок1

 

ринок2

Що стало причиною, ми почали питати у підприємців. Один пояснив, що на минулому тижні дирекція ринку попередила всіх, хто торгував у першому торговому ряду, переміститися на другий або інший ряд на території ринку. Причину не пояснили. А раз немає ґрунтовного пояснення – народжуються чутки і версії. Ми почули три із них.

*Перша. Начебто міський голова домовився із дирекцією ринку, щоб стихійників, які торгують попереду ринку, розташували у першому ряду. Там, мовляв, зроблять стелажі для торгівлі, «щоб із землі не продавали».

*Друга. Приміщення універмагу продали. Нові власники попросили звільнити 2 метри, згідно плану, бо будуть ставити огорожу. До речі, оголошення про продаж універмагу «Росія» певний час було розміщене на сайті «ОLХ», зараз його немає.

*Третя. Ці тимчасові переміщення пов’язують із безпекою для самих же підприємців. Оскільки бічна стіна універмагу знаходиться у жахливому стані, щодня відпадає фасадна плитка, і це вкрай небезпечно для громадян. На нашому фото це добре видно.

Звісно, кожна версія має право на існування і є більш-менш логічною. Та все ж хочеться мати конкретне обґрунтоване пояснення. Але на даний час власник ринку перебуває у відряджені. Тож доведеться трішки зачекати. Стежте за нашими публікаціями.

Любов Шкрьоба

LIVE OFFLINE
track image
Loading...