Директор сирзаводу скаржився на акцію протесту

ЗАГАЛЬНА ДО СУДОВИХ2
Поділитися новиною

ЗАГАЛЬНА ДО СУДОВИХ216 січня 2020 року слідчий суддя Гадяцького районного суду розглядав скаргу представника ТОВ «Гадячсир» В.Борсука на відмову у внесенні відомостей про кримінальні правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У своїй скарзі представник скаржника вказує, що 4.09.2019 року директор ТОВ «Гадячсир» звернувся до Гадяцького ВП із заявою про вчинення кримінального правопорушення учасниками несанкціонованої акції протесту, що називають себе колективами ТОВ «Веприк Плюс», ТОВ «Млинівський комплекс», ПП «Буринське», ТОВ «Шишацьке», ПрАТ «Райз Максимко», ТОВ «Будища», СТОВ ім. Енгельса, СФГ «Зоря», ПОСП «Мелені», ТОВ «Нива», ТОВ «Великофоснянське», ТОВ «Невгодівське», СТОВ «Можарівське», ПП «Велідницьке», ТОВ «Червона Волока», ПП ім. Смика, які заблокували роботу ТОВ (перекриття під’їздів, підходів), тобто фактично перешкоджали законній господарській діяльності підприємства.

24.12.2019 року з метою отримання інформації про прийняте рішення по вищевказаній заяві представником було подано адвокатський запит, відповідь на який отримано 11.01.2020 року. З відповіді вбачається, що відомості про кримінальне правопорушення до ЄРДР не вносилися у зв’язку з відсутністю ознак кримінального правопорушення.

Дослідивши матеріали скарги, слідчий суддя повернув матеріали скарги з наступних підстав. Ураховуючи, що заяву до Гадяцького ВП про вчинення кримінального правопорушення було подано скаржником 4.09.2019 року, то строки подання скарги скаржником не були дотримані, а питання щодо поновлення строків на оскарження скаржник не порушує.

Керуючись ст.304 КПК України, слідчий суддя ухвалив скаргу представника ТОВ «Гадячсир» на відмову у внесенні відомостей про кримінальні правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань повернути скаржнику.

Ухвала може бути оскаржена до Полтавського апеляційного суду протягом 5 днів з дня її оголошення.

 

Підготувала О.Кириченко за матеріалами відкритих даних Єдиного державного реєстру судових рішень

LIVE OFFLINE
track image
Loading...