На Полтавщині жінок більше, ніж чоловіків – оцінка чисельності населення від уряду

3rhGFgUUTmEArJCR
Поділитися новиною

3rhGFgUUTmEArJCRУсього у Полтавському регіоні, станом на 1 грудня минулого року, мешкали 1 млн 337 тис. людей, пише zmist.

Усього в області живуть 616 тис. 500 чоловіків та 720 тис. 500 жінок. Про це вказано у звіті про оцінку чисельності наявного населення України. Його оприлюднив міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет на пресконференції у четвер, 23 грудня, у Києві.

Результати оцінки чисельності населення України

Фото: Результати оцінки чисельності населення України

Відтак, в Україні живуть 20 млн жінок та 17,2 млн чоловіків (усього 37 млн 289 тис.). Оцінку не проводили на непідконтрольних державі територіях АР Крим, Донецької та Луганської областей.

Як повідомляє hromadske, за чисельністю у країні жінки переважають чоловіків майже у всіх вікових групах. Серед людей працездатного віку та літніх людей жінок теж більше. Приміром, у віці 25-54 роки жіноче населення складає 8,3 млн людей, а чоловіче 8,1 млн людей.

Результати оцінки чисельності населення України

Фото: Результати оцінки чисельності населення України

Повний варіант оцінки чисельності населення можна за посиланням.

Опублікована: 23 січня 2020

1 коментар до “На Полтавщині жінок більше, ніж чоловіків – оцінка чисельності населення від уряду

  1. дуже цікаво, як може бути об’єктивною така оцінка, якщо останній перепис був аж у 2001 році? що за дані такі, і звідкіля? з пальця висмоктані, чи зі стелі?чи Дубілет особисто ходив рахував де кого скільки проживає.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...