Аваков наказав до 16:00 закрити всі гральні заклади, замасковані під лотереї

avakov
Поділитися новиною

avakovМіністр внутрішніх справ Арсен Аваков вимагає від Нацполіції до 16:00 20 грудня припинити діяльність всіх гральних закладів, які функціонують під виглядом державних лотерей, пише poltava.to

Під час селекторної наради міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що 20 грудня до 16:00 Національна поліція має припинити діяльність всіх гральних закладів, які працюють під виглядом державних лотерей. Про це повідомила прес-служба Департаменту комунікації МВС України.

Відповідна постанова Кабінету міністрів вже опублікована і набула чинності. Арсен Аваков повідомив, що постанова полягає в наступному — скасувати наказ Державного кабінету з питань регуляторної політики та підприємництва Міністерства фінансів від 12 грудня 2012 року в частині діяльності розповсюджувачів лотерей. Національна поліції та фіскальна служба повинні забезпечити вжиття відповідних заходів.

— Постанова Кабміну нам диктує, що всі гральні клуби, лотереї та гральні заклади повинні бути зачиненими. Вимагаю від Нацполіції до 16-ї години 20 грудня відповідно до постанови Кабміну припинити функціонування гральних закладів — заявив Арсен Аваков.

За словами начальник відділу комунікації ГУНП в Полтавській області Юрія Сулаєва, поліція по всі Україні націлена на те, щоб протидіяти такому виду правопорушень.

— У нас і вчора — 19 грудня відбувалися відповідні заходи, якими займаються спеціальні підрозділи. — повідомив Юрій Сулаєв. — На даний час будь-яка ігрова діяльність забороняється — це стосується зокрема «Космолотів», «Державних лотерей» та ін. Якщо люди будуть бачити, що такі заклади функціонують — що там є люди і послуги надаються, потрібно негайно телефонувати у поліцію і буде відповідне реагування.

До речі, очевидці стверджують, що у Гадячі сьогодні була спроба по закриттю таких закладів. Але, почувши про “рейди” вони “зачинились” і самі.

“БМ”

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...