На Полтавщині 1365 установ перевірять на пожежну безпеку

23903
Поділитися новиною

23903Інспектори держслужби з надзвичайних ситуацій Полтавщини перевірять на пожежну безпеку заклади з масовим скупченням людей, пише poltavske.tv

З 13 грудня на Полтавщині інспектори Головного управління ДСНС Полтавщини перевірять на пожежну безпеку 1365 установ з масовим скупченням людей, а саме: гуртожитки, дитсадки, соціальні установи, лікарні, професійні технічні та навчальні заклади, торгові центри, заклади відпочинку, деякі готельні комплекси.

Сьогодні ми отримали вказівку на перевірки. Поки складають список тих установ, які перевірятимуть. У першу чергу перевірять ті об’єкти, які в цьому році не перевіряли, потім – заклади, які перевіряли в поточному році”, – повідомила речниця ГУ ДСНС Полтавщини Світлана Рибалко.

У ГУ ДСНС анонсували що перевірки проведуть до 26 грудня, проте зараз повідомляють, що через велику кількість об’єктів інспектори проводитимуть планові перевірки і після зазначеної дати.

Перевірки пов’язані з пожежею, яка виникла 4 грудня в Одеському коледжі економіки та права, внаслідок якої, за останньою інформацією ГУ ДСНС Одеської області, загинули 16 людей та постраждали 30 людей (в лікарнях залишається 8 людей).

LIVE OFFLINE
track image
Loading...