Чоловічий одяг для походів

160948 1
Поділитися новиною

160948 1Вибір одягу для походів – справа приємна, адже Ви обираєте собі вірних друзів, що мандруватимуть разом із Вами та даруватимуть почуття тепла, захищеності та затишку. Ті, хто ніколи не здійснював мандрівки різного плану, не зрозуміють, навіщо спеціально купувати окремі шкарпетки для походу, якщо вдома і так повно звичайних.

І навпаки, щирі прихильники гір, які часто навідуються до них погостювати та пройтись прекрасними вершинами, не сумніваються в потребі придбання спеціалізованого термоодягу Terra Incognita, що створений спеціально для таких умов та своїми властивостями зберігає таке цінне в диких умовах тепло та відводить вологу від тіла, що вбереже Вас від небажаної простуди та Ви матимете змогу проявляти свою мужність, силу та відвагу в повній мірі в іншому місці.

Отже, щоб виглядати професіоналом та не падати лицем в бруд перед дівчатами, варто завчасно розібратись, що ж потрібно мати з собою, та де діставати з рюкзака. Отже, почнем з найпростішого: якщо погода тепла та сприятлива, достатньо мати зручні шорти (не джинсові, звичайно) та футболку, термошкарпетки і похідне взуття, на вечір взяти кофту, яку можна буде накинути, сидячи біля вогню.

160948 2

Але якщо на Вас чекає спека чи високі гори, тут справа інша. Потрібно добре захиститись від сонця, адже отримувати опіки нікому не хочеться. Тут знадобиться баф чи балаклава для захисту обличчя та шиї, на голову надягніть кепку або панаму, на тіло легкі штани та кофту із довгим рукавом. Існує багато варіантів одягу, що може трансформуватись із штанів в шорти, наприклад, чи із сорочки в футболку, щоб нести із собою мінімум, а бути готовим до будь-якої погоди.

Ну і якщо все ж вирішили відвідати гори взимку, або ж підіймаєтесь так високо, що температура досить низька, потрібно правильно утеплюватись, щоб, знову ж таки, не брати зайвого, але і не змерзнути. Отож, першим шаром одягаємо термобілизну, потрібна саме активна, якщо Ви рухаєтесь, адже її функцією буде зберігати тіло сухим. Далі фліска чи пуховка, а при сильному морозі і те, і інше разом, щоб утеплитись. Ну і останнім шаром є захист від дощу, вітру чи іншої непогоди: софтшел, або ж мембрана.

160948 3

Для сну обирається термобілизна пасивна, із шерсті чи бавовни, щоб тіло відпочивало від синтетики та такі матеріали краще зберігають тепло. Термошкарпетки вбережуть ноги від мозолів та грибка, а рукавиці також залишатимуть тепло разом із Вами. Різноманітний чоловічий одяг для походів, а також інше туристичне спорядження Ви зможете знайти у мережі магазинів Terra Incognita за адресами:

  • м. Київ, вул. Гната Хоткевича, 8
  • м. Львів, вул. Пекарська, 26
  • м. Одеса, вул. Ніжинська, 37

А також завітайте до нас на сторінку, щоб переглянути весь наявний товар світових виробників в інтернет-магазині за наступним посиланням: https://terraincognita.com.ua/ та замовити доставку необхідного якісного та надійного спорядження в будь-який куточок України. Щоб отримати пораду щодо кращого вибору та уточнити питання, які виникають при перегляді сайту, телефонуйте за номерами: +38 098 62 555 74, +38 093 62 555 74 чи пишіть на сторінку в Facebook, а також додавайтесь у соцмережах та будьте в курсі останніх подій в світі туризму, а також отримуйте можливість приймати участь у розіграшах приємних призів.

Вдалого Вам вибору та комфорту на найвищих гірських піках!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...