Хочемо сказати: ДЯКУЄМО!

волонтер
Поділитися новиною

волонтерЦього тижня українці відзначають два державних свята: 5 грудня – Міжнародний день волонтера, а 6-го – День Збройних Сил України. Ці свята не випадково стоять поруч у календарі, адже і в житті ці два покликання тісно пов’язані. Без волонтерів ми б не мали такої могутньої армії, а без добре забезпечених збройних сил ми б, мабуть, не змогли протистояти агресору.

 

Сьогодні волонтери і військовослужбовці працюють заради спільної мети – захисту України. Тож у Міжнародний день волонтера та напередодні Дня Збройних Сил України ми хочемо звернутись до усіх причетних із словами вдячності. Відвага, хоробрість, мужність, неймовірний патріотизм і невтомна жага до перемоги – усе це сьогодні про вас, наших славних захисників та волонтерів. Ваша відданість країні, свідоме ставлення до питань життєздатності та подальшого розвитку єдиної незалежної України заслуговують на повагу суспільства і є належним прикладом для усіх нас і прийдешніх поколінь. Ваша небайдужість та участь у житті багатьох людей обов’язково повернеться до вас сторицею. Пишаємося вами і наслідуємо ваші принципи!

За роки після Революції Гідності саме ви довели, що українська армія сильна духом, має надійний тил і готова боронити свою державу до останку. Слава воїнам, що досі боронять наші землі від ворога! Ваша звитяга, мужність і сила обов’язково переможуть. Знайте, ми з вами! Завдяки вам – волонтерам і військовим – гартується нова українська армія та пишеться її нова історія.

У той же час хочеться згадати тих військових і волонтерів, які віддали життя за мир і свободу держави. Їхні героїчні імена навіки залишаться у народній пам’яті!

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...