Вихідними гадяцькі поліцейські розкрили 2 злочини, припинили майже півсотні правопорушень, відшукали безвісно зниклу людину та вилучили зброю

поліція
Поділитися новиною

поліціяЦе результати профілактичного відпрацювання Гадяцького району, яке відбулося 23 та 24 листопада. Поліцейські акцентували увагу на розкритті злочинів, припиненні правопорушень, а також на проведенні індивідуальної роботи з жителями району, які перебувають на адміністративних і профілактичних обліках. 

Працівники превенції перевірили за місцем проживання сім’ї, які перебувають на обліку у соціальних службах, осіб, які перебувають під адміністративним наглядом, раніше судимих та сімейних насильників. Окрім цього дільничні офіцери поліції відвідали за місцем проживання літніх людей і самотніх пенсіонерів

Перевірили місцеві заклади торгівлі та нагадали реалізаторам про відповідальність за продаж неповнолітнім алкогольних напоїв і тютюнових виробів. У закладах торгівлі розмістили відповідні інформаційні матеріали. 

поліція2

Інспектори дозвільної системи перевірили 15 власників зброї на предмет її належного зберігання. Виявили три порушення і виучили одну одиницю зброї.

Також поліцейські розкрили дві крадіжки, скоєні напередодні відпрацювання і розшукали одну безвісно зниклу людину.

Склали 47 адміністративних протоколів. З них: 16 – за порушення публічного порядку і безпеки, 31 – за недотримання водіями Правил дорожнього руху та експлуатації транспортних засобів.

Відділ комунікації поліції Полтавщини.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...