Гадячани – переможці обласного відкритого конкурсу учнівської молоді з інформаційних технологій

8c3a603de9de2f72cdcaef830e71df31
Поділитися новиною

8c3a603de9de2f72cdcaef830e71df31Нове покоління, що зростає в епоху інформації, потребує принципово нових рішень. Використання комп’ютерних та інформаційних технологій є необхідним та важливим кроком до виховання гармонійної особистості ХХІ століття. Про це йдеться, на офіційному сайті міської ради, – https://hadiach-rada.gov.ua/news

29-30 жовтня 2019 року на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради проходив обласний відкритий конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій. Захід передбачав участь представників команд у трьох номінаціях: «Офіс-менеджмент», «Web-дизайн» та «Програмування». Цього року наше місто на інтелектуальних випробуваннях знову представляла команда Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради.

Журі конкурсу оцінювало виконане домашнє завдання,  захист домашнього завдання та виконання конкурсного завдання в номінаціях.

За результатами цього інтелектуального змагання ми вітаємо учнів 11 класу Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради Артюх Ольгу, яка виборола І місце у номінаціях «Офіс-менеджмент» і Гребінченка Максима, який виборов ІІ місце у номінації «Програмування».

Бажаємо нашим ліцеїстам подальших творчих успіхів, наполегливості в опановуванні знаннями, яскравих перемог!

Висловлюємо подяку за підготовку переможців відкритого конкурсу учнівської молоді з інформаційних технологій вчителю інформатики Гадяцького ліцею І-ІІІ ступенів № 1 імені Олени Пчілки Штанько Юлії Станіславівні.

Нагородження Артюх О.

ACAzze CEaO jpg

 Нагородження Гребiнченка М.

ACAzze iCizOz jpg

LIVE OFFLINE
track image
Loading...