На Полтавщині працюють чотири радари TruCAM

87876l
Поділитися новиною

87876lЗа допомогою радарів TruCAM на Полтавщині було зафіксовано десять з половиною тисяч випадків порушення правил дорожнього руху. Прилади розташовані у чотирьох місцях на автошляху Київ – Харків – Довжанський, повідомляє poltavske.tv

Понад 200 випадків перевищення швидкості за останні два тижні зафіксували полтавські патрульні за допомогою TruCAM. Всього від початку використання приладів вони склали вже 10,5 тисяч постанов, з них за перевищення швидкості – 2313 .

Радари для вимірювання швидкості TruCAM на Полтавщині використовуються на автошляху Київ – Харків – Довжанський. Зараз в управлінні патрульної поліції є чотири такі прилади.

“Всі вони активно працюють. Вони залучені на фіксуванні порушень швидкості руху, так, як вказано на карті – це майже від Пирятина і до пункту Чутове. Радари розміщені на трасі у тих місцях, де є відповідні знаки та відповідні умови для розташування”, – пояснила речниця патрульної поліції області Катерина Григоренко.

Нагадаємо, штраф за перевищення швидкості руху на 20–50 кілометрів на годину становить 255 гривень, якщо перевищення більше – то 510 гривень.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...