В авіакатастрофі під Полтавою загинув екс-міністр Тарас Кутовий

109315732 714696
Поділитися новиною

 109315732 714696Вертоліт прямував з Києва до Полтавської області.
Внаслідок інциденту загинув колишній міістр аграрної політики Тарас Кутовий. Він кермував вертольотом, мав відповідну ліцензію пілота гелікоптера.

Тарас Кутовий очолював міністерство від 2016-го до 2018-го року, був депутатом від УДАРУ, обирався до Верховної Ради VII і VIII скликань.

Про аварію, утім без уточнення особи загиблого офіційно повідомили й рятувальники. Кажуть, що інформація про падіння літального апарату надійшла близько 16-ї. Про таке інформує прес-служба ДСНС.

Інцидент стався неподалік села Тарасенкове. Впав “Робінсон-44”, легкий гелікоптер американського виробництва. Чи перебував на облавку 4-місного вертольоту ще хтось крім загиблої особи – в ДСНС не повідомили. Повітряне судно прямувало зі столиці до Полтави.

Aviakatastrofa Kutoviy 620x400

Світлана Рибалко, керівник пресслужби ДСНС Полтавської області, сказала: “До нашої служби зателефонували о 16-й годині, надійшло повідомлення про падіння літального апарату. При падінні цей гелікоптер загорівся. Впав він поблизу житлових будинків. Внаслідок падіння загинула одна людина, особа якої наразі встановлюється, на місці працюють працівники національної поліції. О 16-й годині”.

О 17:21 пожежу, що виникла внаслідок падіння вертольоту, було ліквідовано.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...