Оштрафували і позбавили посвідчення водія «VOLKSWAGEN TOUAREG»

влетів у дерево машина
Поділитися новиною

влетів у дерево машина4 жовтня 2019 року суддя Гадяцького районного суду розглядала матеріали, які надійшли з Гадяцького ВП ГУНП в Полтавській області про притягнення до адміністративної відповідальності особу за ч. 1 ст. 130 КУпАП. Про це стало відомо із ЄРДР.

Нагадаємо, подія сталася на очах у журналіста “БМ” 18 серпня 2019 року. Детальніше про це за посиланням. 

Було встановлено, що 18 серпня 2019 року о 13 год. 15 хв. по вул. Полтавська, в м. Гадяч Полтавської області, дана особа керувала автомобілем «VOLKSWAGEN TOUAREG» перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння. Огляд з метою встановлення стану сп`яніння проведено у Гадяцькій ЦРЛ.

Згідно пункту 2.9(а) Правил дорожнього руху, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від10.10.2001року №1306, водієві забороняється керувати транспортним засобом у стані алкогольного сп`яніння.

Вину у вчиненні правопорушення дана особа визнала. Його вина також підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення від 18.08.2019, висновком щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного сп`яніння № 107 від 18.08.2019, складеного черговим лікарем приймального відділення Гадяцької ЦРЛ о 13 год. 55 хв., відповідно до якого значиться, що особа перебувала у стані алкогольного сп`яніння.

Посвідчення водія він отримав 21 липня 2005 року.

Керуючись ч. 1 ст. 130, ст.ст. 283, 284 КУпАП, суддя постановив:

ВИЗНАТИ ЙОГО ВИННИМ у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП та ПІДДАТИ СТЯГНЕННЮ у виді штрафу на користь держави в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, в СУМІ 10200 (десять тисяч двісті) грн, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 (один) рік. Окрім цього він сплатить судовий збір у розмірі 384 грн. 20 коп. на користь держави.

У разі несплати штрафу у вищезазначений строк, постанова про накладення штрафу надсилається для примусового виконання до органу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника, роботи або за місцезнаходженням його майна в порядку, встановленому законом.

У порядку примусового виконання постанови про стягнення штрафу за вчинення адміністративного правопорушення стягується подвійний розмір штрафу, а також витрати на облік вчиненого правопорушення.

Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня її винесення до Полтавського апеляційного суду через Гадяцький районний суд Полтавської області.

 «БМ»

4 коментарі до “Оштрафували і позбавили посвідчення водія «VOLKSWAGEN TOUAREG»

  1. А чего не сказали, не написали фамилию и имя этой твари?

  2. [quote name=”Роман_80″]А чего не сказали, не написали фамилию и имя этой твари?[/quote]
    Чому ж не написали? Тут передана постанова суду, а її ми не мали права змінювати. Перейдіть за посиланням, вказаним у цій публікації, і почитаєте усю історію з іменами і прізвищами.

  3. Шестисот неоподаткованих мінімумів??? Шестисот?

  4. [quote name=”Alina Shay”]Шестисот неоподаткованих мінімумів??? Шестисот?[/quote]
    А що не так? Неоподаткований мінімум = 170грн., отже 600*170=10200, математично все вірно.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...