Про небайдужість у наш час

рвк
Поділитися новиною

рвкСучасний світ сповнений нещасть та недосконалостей. Волонтери – це люди, які прийшли за покликанням власної душі, готові допомогти тим, хто цього потребує. Волонтерство – це не звичайна робота, за це не платять грошей, це внутрішня здатність людей, яким не байдуже. Це рідкісна можливість допомагати людям, спілкуватися з ними, втілювати в життя ідеї та постійно діяти і йти лише вперед. Добровольці завжди активні, відповідальні та ініціативні особистості.

Неодноразово директор і власник ТОВ «ЗАВОД КОБЗАРЕНКА» Анатолій Кобзаренко проявляв небайдужість до військових, які пліч-о-пліч боронять нашу державу на фронті.

Так і сьогодні Анатолій Дмитрович спільно з військовослужбовцями Гадяцького районного військового комісаріату та старостою села Розбишівка Гадяцького району направили благодійну допомогу військовослужбовцям, які виконують бойове завдання в ООС.

Від імені військового комісара та колективу Гадяцького районного військового комісаріату висловлюємо щиру вдячність директору і власнику ТОВ «ЗАВОД КОБЗАРЕНКА» Анатолію Кобзаренку, начальнику цеху Миколі Штаньку, менеджеру Станіславу Козубу, а також старості с. Розбишівка Олексію Коркішку і водію Сергію Верещаці за допомогу та підтримку в наш нелегкий для всієї країни час.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Гадяцький РВК

Фото надане РВК.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...