Сусідство із наркоманом

наркомани
Поділитися новиною

наркоманиПроживання по сусідству з наркозалежною людиною – певний ризик і постійний страх. Саме це змусило мешканців будинку, по вулиці Воровського 9, звернутися до редакції. Кореспонденти з’ясовували, що робити, коли в під’їзді проживають наркозалежні, які на очах у сусідів влаштували притон, до яких часто навідуються сторонні особи, ще й залякують?

Сусідством з наркоманами мешканці обурені, але їх не чіпають, зауважень не роблять, тому що бояться. «Не так страшно за себе, як за дітей», – говорять на диктофон, прізвища називати відмовляються. Не заявляли і в поліцію, але декілька разів потайки жалілися дільничному.

«Якби мешканці даного будинку звернулися до нас із колективною заявою, з підписами, а не анонімно, що в певній квартирі у такому то під’їзді часто зустрічають підозрілих осіб і, що постійно відчувається неприємний запах, то ми б реагували відповідним чином та проводили відповідні дії», – запевняє нас дільничий Олег Нестеренко.

Тож не потрібно боятися, слід обов’язково звернутися в поліцію із заявою. Хоча вживання наркотиків не підпадає під статті кримінального кодексу , а от зберігання, виготовлення, придбання та розповсюдження підпадає. Наркозалежні можуть мати при собі «дози» – тоді будуть підстави їх затримати.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...