Його зупинило дерево…

влетів у дерево машина
Поділитися новиною

влетів у дерево машина…Пролетів на шаленій швидкості через пішохідній перехід, виїхав за межі проїжджої частини та врізався в дерево, яке від сильного удару розірвало навпіл. Так водій Фольцваген Таурег став «недільним героєм» наших Інтернет новин .

Нагадаю, подія сталася, 18 серпня, вдень, біля кіоску «Вікторія» на очах відпочиваючих у відкритому павільйоні та багатьох перехожих. Одним із очевидців стала і я.

Як все відбувалося розповідатиму у матеріалі. Спочатку почула гучне пищання гальм, а вже за лічені секунди в поле зору потрапив і автомобіль, який нісся на шаленій швидкості, далі страшний удар, потім тріск деревини. Сміливіші кинулися через дорогу, щоб дістати водія та, ймовірно, пасажирів і, якщо потрібно, надати допомогу. Інші почали викликати медичну допомогу, поліцію і пожежних.

На моє здивування винуватець пригоди із авто виліз самотужки, на щастя він був там один, що трішки порадувало. Чоловік, який знаходився за кермом автомобіля був з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

влетів у дерево мужик

Містечко в нас маленьке, тож дехто відразу впізнав і автомобіль, і водія, почали коментувати, що цей чоловік частенько ганяє містом на підпитку і не звертає уваги, коли йому роблять зауваження, ба навпаки, нібито може ще й пригрозити зброєю. Також про нього говорять, що чоловік має впливового вітчима, «на хвилиночку» колишній начальник земельного відділу Володимир Троценко, який постійно опікується та «проплачує» всі забаганки і «зальоти» «синочка».

Бригада швидкої прибула вчасно, але водій відмовився від госпіталізації, навіть хизувався, що у нього все добре, почав танцювати перед працівниками швидкої. Тест на сп’яніння на місці аварії також відмовився проходити. Згодом приїхав поліцейський патруль. При моїй спробі зафіксувати поведінку нахаби на мобільний телефон чоловік почав неадекватно, агресивно і нахабно себе поводити.

Одразу після розголосу про ДТП у мережі Інтернет, на місце події почали сходитися та з’їжджатися місцеві. Згодом з’явився чорний позашляховик Тойота, – «Ось і батя пожалував», – зашушукали в натовпі. Після того, як приїхав «батя», зник і винуватець події та працівники поліції, тож вся процедура оформлення пригоди тривала близько 5 хвилин. Очевидці стверджували, що саме вітчим силоміць усаджував «синочка» в автівку, після чого вони,нібито у супроводі поліції, попрямували у лікарню. Далі з’явилися хлопці спортивної статури, а після їхнього візиту зникли номерні знаки пошкодженого автомобіля. А згодом приїхав і евакуатор, який повіз понівечену машинку у невідомому напрямку.

IMG 20190818 131753 копия

Все пройшло швидко, а головне, як кажуть, без наслідків. Очевидці події не приховували свого обурення, тим фактом, що всі служби починаючи із працівників швидкої, поліції та пожежників, із самого початку намагалися якомога швидше «розрулити» ситуацію. А найбільше вразила поведінка поліцейських, які дозволяли «п’яному злочинцю» корчити із себе крутого, недоторканого мажора, який всім своїм виглядом і манерами показував, що йому байдуже. Питань залишається дуже багато. Наприклад, чому винуватця не посадили у поліцейське авто, а дозволили йому комфортно їхати з «татом»? Чи простому смертному дозволили б так вчинити? На всі ці запитання відповідь одна – коли ти «особливий» громадянин або його син, брат, кум, сват, то право і закон завжди на твоєму боці. А, якщо ти простий «бровко», опинись у такій ситуації, то і наручники одягли б, і «крові з тебе попили б години дві – три».

Головна проблема нашого міста – це п’яні за кермом. Якби доля розпорядилася по-іншому і авто полетіло у кафе, то Гадяч гірко прославився б на всю країну і була б у нас своя Зайцева (згадайте подію у Харкові тоді загинуло п’ятеро людей, ще шестеро дістало травми. – авт.). Дякувати Богу у нас обійшлося без жертв.

Ми будемо дуже прискіпливо спостерігати за подальшим розвитком подій. Сподіваємось, цього разу справу не «замусолять. До слова: На винуватця ДТП склали адміністративні протоколи вже у відділку поліції (за ст.130 (керування транспортними засобами особами, що перебувають в стані алкогольного сп’яніння) та ст.124 (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження іншого майна) КУпАП. Попередньо відомий висновок медиків, результати аналізу крові взятої у водія після ДТП свідчать, що водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Любов Шкрьоба.

4 коментарі до “Його зупинило дерево…

  1. Сподобалось, так пиши і далі. Це не вказівка – це побажання…

  2. Висвітлили актуальну подію. Все вірно. А в чому причина? Причина в тотальній непрофесійності. Усіх:правоохоронців, влади, інших контролюючих органів. А найстрашніше – засобів масової інформації. Яка довіра може бути до ЗМІ, який випустив на своїй сторінці Ваш матеріал? У Вас помилок в тексті більше, ніж слів. В результаті парадокс: проблема серйозна, а читати смішно. А, в результаті, сумно…

  3. Страшна ситуація, добре що водій живий, а насправді все могло бути набагато жахливіше. От якби цей горе-водій звернув в інший бік і влетів не в деревину а в кафе… чи тоді також би шукали помилки в тексті автора статті? їй в усякому разі вистачило сміливості написати що відбулось і назвати хто чий “кум-сват-брат”

  4. Що за “розумна людина ” пише ці статті, поліцейським, що треба було його розстріляти?! От народ, вони як щось по заслугам зроблять правопорушнику то Ви в один голос кричите, що на яких підставах, права людини, і т.д., а як намагаються не порушувати права людини, які нажаль також має цей аравопорушник, то Ви всі кричите чому не так жорстко. В цій країні ніколи не буде порядку з таким менталітетом.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...