Полтавська співачка стала символом “ІГОР ГЕРОЇВ”

Ihry Heroiv 2 768x576
Поділитися новиною

Ihry Heroiv 2 768x576На вихідних на Контрактовій площі в Києві відбувся фінал “Ігор Героїв”. Це всеукраїнські аматорські спортивні змагання, які проводяться з метою виявлення найбільш фізично підготовленого атлета серед людей з інвалідністю. У ньому беруть участь хлопці, які внаслідок участі у бойових діях, отримали важкі поранення і, всупереч статусу людини з інвалідністю, ведуть активний спосіб життя та займаються спортом.

Змагання відбуваються щорічно з 2015 року в різних містах країни. Фінал “Ігор” проходить в Києві і являє собою велику спортивно-культурну подію, яка збирає навколо себе значну кількість прихильників.

Традиційно, відкриття “Ігор Героїв” відбулось під гімн України у виконанні полтавської співачки NELYA, яка щорічно своєю музикою підтримує українських спортсменів та військових на змаганнях та не тільки. NELYA є справжнім патріотом України, тому постійно виступає з концертами в зоні АТО для військовослужбовців та місцевих жителів прифронтової зони. Співачка вже дала більше 200 концертів! Часто виступи проходили в дуже екстремальних умовах, коли буквально за спиною лунали вибухи та постріли.

Nelia“NELYA є своєрідним символом “Ігор Героїв”. Без гімну у її виконанні не розпочинаються жодні змагання. NELYA – це наш прекрасний талісман, своїм чарівним голосом вона додає хлопцям сил і надихає на нові перемоги” – поділився Олександр Гончаров (волонтерська організація HELP ARMY).

Нагадаємо, що в “Іграх Героїв” беруть участь військові, які захищають Україну на Сході та а також люди, як мають групу інвалідності і внаслідок бойових дій втратили кінцівки.https://np.pl.ua

LIVE OFFLINE
track image
Loading...