Одні копають, а другі засівають…

риють комунальники
Поділитися новиною

риють комунальникиДо редакції зателефонував власник магазину «Піраміда» Олег Валко. Почав розмову із того, що звинувачував «Гадячтеплоенерго» та її працівників у недбальстві. Розповідав, що біля магазину на газоні, за яким він постійно доглядає, по кілька разів на рік проводяться ремонтні роботи тепломережі, які інколи затягуються і створюють власнику певні незручності. «Розривають, деякий час яма залишається розкрита, по закінченню залишають після себе купу землі. Тож про який благоустрій прилеглої території може йти мова. Три місяці тому вже був порив, приїхали, розрили клумбу з квітами, як – небудь зарили і все. Я завіз землю та пісок, розрівняв, посіяв газон. І ось знову, бачу трактор біля входу у магазин, то я вам чесно скажу не приємно, нерви не витримують».

На звернення відреагували, на місці проведення робіт поспілкувалися з інженером «Гадячтеплоенерго» Віктором Білоусом. Він пояснив, що на даний момент проводяться роботи по ліквідації пориву теплотраси і, що саме на цій ділянці зафіксували порив труби. Щоб не псувати плитку та нове асфальтове покриття, намагаються спочатку знайти порив на тій ділянці, яку можна розкопати, а вже потім, побачивши, де стоїть вода, проводити відповідні роботи. Також пояснив, що зону біля багатоповерхових будинків, називають «спеціальною охоронною зоною» – це відведена ділянка, де під землею проходить теплотраса і яку не асфальтують і не бетонують. Те, що ця ділянка слугує територією біля магазину, працівники не винні, бо їх робота – вчасно запобігти аварії і не допустити більшої загрози пошкодження тепломережі. Власнику магазину співчувають та нічого не поробиш, у всіх своя робота, «одні копають, а другі засівають»…

DSCN5546 копия

DSCN5547 копия

Надалі, щоб уникнути конфліктної ситуації, пообіцяли загорнути яму, як слід. А ми побачимо на скільки вистачить засіяного газону цього разу.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...