Всі разом на OpenAir!

MM0 5308 2 Kopie low
Поділитися новиною

MM0 5308 2 Kopie lowНа сьогодні формат заходів під відкритим небом дуже популярний серед молоді, адже це можливість відпочити у приємному місці, з хорошою музикою. Нерідко тусовки бувають тематичними і збирають людей зі схожими захопленнями. У теплу пору року подібні заходи відбуваються досить часто і є хорошим приводом для нових знайомств.

На сьогодні формат заходів під відкритим небом дуже популярний серед молоді, адже це можливість відпочити у приємному місці, з хорошою музикою. Нерідко тусовки бувають тематичними і збирають людей зі схожими захопленнями. У теплу пору року подібні заходи відбуваються досить часто і є хорошим приводом для нових знайомств.

Які бувають формати OpenAir?

OpenAir – це будь-який захід, що проводиться на відкритому повітрі, найчастіше це саме музична подія. Проходять ОпенЕйри в парках або на заміських майданчиках, на територіях пансіонатів і будинків відпочинку, а також на берегах річок, озер, морів, щоб відвідувачі поєднували задоволення від музики з приємним відпочинком на природі.

Незважаючи на те, що успіх будь-якого заходу під відкритим небом дуже залежить від погоди, останнім часом на природі часто проводяться:

  • концерти – запрошені можуть бути як місцеві музичні колективи, так і всесвітньо відомі виконавці;
  • фестивалі – музики, вуличної їжі, приурочені до якихось свят або подій;
  • ярмарки – народних промислів та мистецтв, тематичні, благодійні і т.п.;
  • дискотеки – в різних стилях, з одним або кількома танцювальними майданчиками;
  • корпоративи – невеликих компаній та відомих корпорацій;
  • пікніки – обладнані кріслами-мішками, зі стільцями, шезлонгами, пледами, тематичні;
  • спортивні заходи – майстер-класи, фітнес-марафони;
  • освітні заходи – семінари та майстер-класи, відкриті уроки;
  • весілля, дні народження та інші урочистості.

Переваги подібних подій у тому, що нерідко вони збирають людей зі схожими інтересами, а також надають різні варіанти відпочинку як для тих, хто вважає за краще спокійно посидіти в кафе, так і для любителів активного відпочинку.

У чому піти на OpenAir, щоб почуватися комфортно?

Насамперед одяг має бути зручним і відповідати заходу. Наприклад, на фестиваль фарб Холі варто вдягти щось, що не шкода забруднити, а якщо вас запросили на весілля – підібрати ошатне плаття або костюм, які будуть гарно виглядати на тлі зелені та квітів, у прикрашеній фотозоні. І, звісно ж, надзвичайно важливо правильно підібрати взуття. Чудово підійдуть для заходу на траві:

Високі підбори не завжди зручні, але представниці прекрасної статі завжди можуть знайти модну і стильну альтернативу без них, відвідавши інтернет-магазин з жіночими еспадрильями у Києві.

І в будь-якому разі варто подбати про стан шкіри, наприклад, після епіляції або перед сонячними ваннами. А значить, придбати хорошу доглядову косметику.

Заходи під відкритим небом – прекрасна можливість відпочити літнім вечором або теплим вихідним днем, провести час у приємній компанії під хорошу музику. А виглядати стильно вам допоможе вражаючий асортимент модних новинок у каталозі Kasta.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...