ЖОРСТОКЕ ВБИВСТВО ДІВЧИНИ У КИЄВІ: 18-РІЧНОГО ПІДОЗРЮВАНОГО ЗАТРИМАЛИ У ПОЛТАВІ

18 letney devushki 650x410
Поділитися новиною

 18 letney devushki 650x410Парубок дає перші пояснення у справі.

Підозрюваного у вбивстві 18-річної дівчини у Києві правоохоронці затримали у Полтаві, пошукові заходи тривали всю ніч і сьогодні, 24 липня, в обідній час його затримали, повідомляє поліція Києва.

“Вчора ввечері до поліції Києва зателефонував чоловік, який повідомив, що його 18-річна донька, яка навчається у Києві, не виходить на зв’язок. Відразу було направлено за адресою її мешкання наряд патрульної поліції. На жаль, відчинивши двері, наряд візуально побачив тіло дівчини зі слідами насильницької смерті. Все в ході огляду встановлено, що дівчина була вбита, їй було нанесено численні ножові поранення”, – повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

За словами Крищенка, серед вилучених на місці злочину доказів був одяг зловмисника, який той намагався відмити від плям крові. Підозрюваний – 18-річний хлопець, мешканець Полтави.

“Ще коли не було відомо про скоєння цього злочину, разом зі своїм батьком та адвокатом хлопець з’явився до поліції Полтави і надали заяву про те, що на нього було скоєно напад”, – зазначив очільник столичної поліції.

Попри цю заяву, хлопця затримали, оскільки поліція має достатньо доказів його причетності, зокрема, і записи з камер спостереження. Готується підозра, затриманий дає пояснення у справі.

Попередньо відомо, що хлопець і дівчина познайомилися в Полтаві і дружили. Що сталося між ними в квартирі — встановить слідство.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...