499 чоловік не з’явились на призовну дільницю

moo 2
Поділитися новиною

moo 2Щотижнева апаратна нарада відбулася 16 липня.

Про черговий призов громадян

У ході підготовки та проведення призову на строкову військову службу у квітні-червні 2019 р. військовим комісаріатом району була організована постійна взаємодія з органами місцевої виконавчої влади, підприємствами, учбовими закладами та організаціями.

Результати проведеної роботи: викликано на медичну комісію (1019), наряд на призов (26), не з’явилось для проходження медичної комісії (499), з’явилось на призовні комісії (520), вручено повісток (520), визнано придатними до військової служби (477), передано в запас (51), подання на відстрочки на область (адмін. порушення, не досягли 20 річного віку) (318), надано відстрочок на навчання, за сімейними обставинами (80), відправлено у війська (26), скасовано рішення на відправку за відсутністю (2), визнано непридатними до військової служби (30), непридатні до військової служби в мирний час, обмежено придатні у воєнний час (29), не придатні до військової служби з виключенням з військового обліку (1), надано відстрочок на лікування (ст.17 п.7) (13).

Аналіз розшуку призовників, які ухилилися від проходження строкової військової служби весною 2019 року показує, що ситуація в цьому питанні залишилася на незадовільному рівні.

Підсумки конкурсу «Збережемо довкілля разом»

Із метою проведення просвітницької екологічної роботи серед населення, підвищення рівня екологічної культури дітей, молоді і дорослого населення району минулого року було оголошено конкурс «Збережемо довкілля разом» – зі збору використаних батарейок. До участі запрошувалися сільські ради району та бюджетні установи, структурні підрозділи РДА, ЦРЛ та ЦПМСД. До відділу містобудування надійшло вісім заявок на участь у конкурсі. Всі дані передані до КП «Сервіс» та проведено збір батарейок по установах. Дані в розрізі по зданій кількості батарейок: Управління соціального захисту населення (42 кг), Центральна бібліотека ім. Лесі Українки (12 кг), Мартинівська с/р (10 кг), РДА (9 кг), Районна рада (9 кг), Управління агропромислового та економічного розвитку (5 кг), Плішивецька сільська рада (4 кг). Крім того, в рамках програми та проведеного конкурсу в загальноосвітніх навчальних закладах зібрано 180 кг використаних батарейок. Отже, засіданням організаційного комітету визначено трьох переможців:

І місце – Управління соціального захисту населення (приз ноутбук);

II місце – Центральна бібліотека ім. Лесі Українки (приз – планшет);

III місце – Мартинівська с/р та (портативний зарядний пристрій).

 

«Краще місце масового відпочинку біля водного об’єкта на території району»

10 та 11 липня членами організаційного комітету конкурсу було здійснено виїзди на місця масового відпочинку біля водних об’єктів тих сільських рад, що не подавали заявок для участі– Вельбівська, Соснівська, Лютенська, Лисівська, Сарівська, Мартинівська, Великобудищанська, Харківецька, Ціпківська сільські ради. Проінспектувавши, відзначили Мартинівську та Соснівську сільські ради – там проведений значний обсяг робіт по впорядкуванню місць відпочинку, є необхідні елементи благоустрою та дотримані технічні вимоги. У Сарівській сільраді дно акваторії та прибережна зона водойми відповідає всім критеріям, але прилегла територія майже не облаштована, елементи благоустрою з часом втратили свої функціональні призначення, є сміттєва яма, яку необхідно утилізувати. У Лисівській сільраді необхідно провести роботи по очищенню русла річки від повалених дерев та встановити на прибережній території сміттєві баки.

Любов Шкрьоба

LIVE OFFLINE
track image
Loading...