У Гадячі відбулося вручення премій «Young star -2019»

DSC 59067
Поділитися новиною

DSC 59067Цього року День молоді у Гадячі святкували не так, як раніше. Дуже приємно, що нарешті організатори таки прислухались до щорічних нарікань і змінили не тільки стару та заїжджену назву свята («На крилах юності»), а й програму його проведення.

Було започатковано нагородження найкращих представників молоді міста та району, а у пісенному та танцювальному репертуарах свята були лише сучасні та драйвові номери від місцевих молодих талантів.

 

DSC 59135

DSC 59357

DSC 59264

DSC 59451

Отже, у неділю, 30 червня, на Соборній площі, під час урочистої частини свята відбувалося вручення премій «Young star -2019». Відзначили перспективну та ініціативну молодь міста та району. Щоправда невідомо, хто і за яким принципом визначав номінантів та переможців, але все ж приємно, що вигадали щось нове.

Премію у номінації «Ми говоримо тільки правду», яка вручається молодим журналістам, працівникам ЗМІ, які стрімко увійшли у професію та привернули увагу яскравими публікаціями, за високий професіоналізм, сумлінну творчу працю, об’єктивне та багатогранне висвітлення подій міста та району отримала Євгенія Тацій (керівник ІЦ «Регіон» Гадяцької райради).

DSC 58772

У номінації «Сімейні цінності», за особистий внесок у розвиток талановитої молоді, зразкове виховання дітей, виявлення турботи, піклування, високу відповідальність, теплоту та ласку, взаємоповагу в родині премією нагородили родину Тараса та Надії Близнюків (керівників школи сучасного танцю «Step by step»).

DSC 58973

Номінація «Руки, що годують» – за вагомі трудові досягнення, самовіддану працю, значний внесок у сільськогосподарське виробництво району премію вручили фермерському господарству «Вікторія КВС» .

Номінація в галузі освіти «Віддам знання в хороші голови» – за активну життєву позицію, творче ставлення до навчання дітей, особистий внесок у патріотичне виховання підростаючого покоління премією нагородили вчителя ОЗО Сарська СШ І-ІІІ ст.. Івана Лисенка.

DSC 59325

 

Номінація «Допоки душа співає» – за вагомі творчі здобутки, розвиток культури та аматорського мистецтва, активну участь у культурно-мистецькому житті Гадяцького району премією нагородили директора Ручківського СБК Валентину Касенич.

DSC 59849

Номінація «Команда мрії» – за невичерпну енергію, вагомий особистий внесок у процвітання рідного міста, організаторський талант і високий професіоналізм, активну громадянську позицію і громадську діяльність премією нагородили ГО «Гадяч дружній».

DSC 59757

 

Номінація «Люди в білому» – за значний внесок у наданні медичної допомоги населенню, високий професіоналізм та сумлінну працю премією нагородили сімейного лікаря АЗПСМ Гадяч №2 Олену Попенко.

DSC 59464

Номінація «Ковток води» – за сприяння забезпеченню новітніх засобів зв’язку, вагомий внесок у розвиток інтернет-мережі Гадяцького району нагороду отримав інтернет-провайдер «Аватор».

DSC 59781

Номінація «Молодий бізнес» – за особистий внесок у розвиток і вдосконалення підприємницької діяльності району, ефективну співпрацю з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування премією нагородили магазин «Жменька» (Євгенія Нікітовська).

DSC 59793

Спортивна номінація «Майбутнє країни» – за вагомий внесок у спортивне виховання молоді, пропагування здорового способу життя та активну участь у всеукраїнських та міжнародних змаганнях нагородили п’ятикратних чемпіонів Полтавської області, чотирикратних чемпіонів України, чемпіонів кубку Європи, срібних призерів кубку Європи, бронзових призерів кубку світу з кікбоксингу та тайського боксу СК «Гладіатор».

DSC 59682

Номінація «Захисник України» – за професіоналізм , майстерність і вірність військовій присязі в ході АТО на території Донецької та Луганської областей та за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави премією нагородили працівника Гадяцького РВК, учасника АТО Владислава Солончука.

DSC 56003

По закінченню офіційної частини усіх гостей свята чекав сюрприз – розважати їх приїхав запрошений гурт «Go-A» та DJ Pavel Bizdomniy.

 

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...