Президент звільнив двох голів райдержадміністрацій на Полтавщині

19197
Поділитися новиною

19197Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення двох голів районних державних адміністрацій на Полтавщині, пише poltavske.tv

11 червня Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення Сергія Бульбахи з посади голови Новосанжарської районної державної адміністрації Полтавської області та звільнення Вадима Данилевського з посади голови Глобинської районної державної адміністрації Полтавської області.

У документі зазначено, що посадовців звільнили згідно з поданими ними заявами.

Вадима Данилевського призначили на посаду голови Глобинської райдержадміністрації 28 березня 2017 року.

Сергія Бульбаху Порошенко призначив головою Новосанжарської райдержадміністрації 10 лютого 2015 року.

Нагадаємо, Президент підписав Указ про увільнення від тимчасового виконання обов`язків голови Полтавської обласної державної адміністрації Романа Товстого.

6 коментарі до “Президент звільнив двох голів райдержадміністрацій на Полтавщині

  1. Деяких не тільки звільняти, а одразу і саджати з конфіскацією треба……

  2. Я заявляю про підкуп виборців гадяччини! у фіртці засунути газета . Ба, Матюшенко! Але ж я не підписувався і не запрошував. Але сотням гадячан всовують «безкоштовну» газету Матюшенка! Тільки на розпал пічок в селі і в місті. яка різниця чим підкупає Матюшенко, гречкою , чи безкоштовними газетами для розтопки пічки?!
    «Головні досягнення за 5 років». Це безкоштовний рентген. Але…то все!
    Людина, що персонально їздила по селам і персонально агітувала за Порошенка, яка «нагибала» бюджетників «за Порошенка». Використовуючи свої владні повноваження, своє службове становище. агітувати за Порошенка. міг це робити тільки Вовк, з цієї ж стаї!
    Тому, , Матюшенко отримає таку ж «довіру» як і
    порошенко- 1%.
    Але з Порошенка спитають українці за розкрадену Україну, а з Матюшенка гадячани ь за розібрані дитячі садочки і школи в селах на будматеріали.

  3. 2ssss …А можна детальніше про розкрадену Порошенком Україну?Що?Де?Коли?….І хотілось би знати,ДЕ були гадяччани,коли розбирали дитячі садки і школи ?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...