– Потрібно вірити в дітей. Так роблю я,- говорить Наталія Берус

DSC 1042 копия
Поділитися новиною

DSC 1042 копияНадихати дітей на відкриття – це найкраще що ми, дорослі, можемо зробити для підростаючого покоління. А ще – вірити, прислухатися і обов’язково давати можливість проявити себе на сцені.

Концерт зразкового ансамблю танцю «Модерн», який вже давно завоював серця гадячан і встиг прославити рідне містечко не тільки на просторах країни, але й далеко за її межами, зібрав повний зал. І, мабуть, зовсім би іншою була історія цього колективу (якщо б він взагалі існував), якби його не очолювала Закохана в танець, людина-легенда Наталія Берус. З її легкої руки хореографа чимало десятків юнаків і дівчат щороку поповнюють ряди знаних колективів, завойовують престижні нагороди, але завжди з вдячністю згадують свої перші танцювальні класи у складі ансамблю танцю «Модерн».

Наталія Георгіївна вміє об’єднати навколо себе однодумців, тому разом з чудовою колегою Оленою Григорівною Мандибурою, вони впевненим й умілим танцювальним кроком ведуть вихованців «Модерну» до перемог.

Цьогорічний концерт зміг подарувати неймовірний заряд емоцій для усіх присутніх. І сама його назва «Давай, танцюй» наповнювали кров адреналіном і змушувала глядачів підтанцьовувати в такт усіх зіркових номерів. «Овечки», «Крутуха», «Булька», «Черепашки», «Пташине агенство», «Козачок», «Діти джунглів», «Подоляночка» та багато інших викликали у глядачів бурхливі оплески. «Браво», «Молодці» – супроводжували мало не кожен номер.

На одному диханні пролетіли дві години фінального звіту «Модерну». Душевним був виступ майстрині танцю Наталії Берус, вона подякувала батькам за справжню дружню танцювальну родину, у яку перетворився колектив, захоплено відгукувалася про вихованців, чия підтримка і неймовірний запал допомагають створювати нові номери і захоплювати глядачів сучасним шоу, неймовірними костюмами і оригінальними ідеями танців.

Бенефіс танцю, краси і мистецтва майстерним розчерком підвів закінчення навчального року для модернівців.

…Як і минулого року, зал спорожнів, остання булька розчинилася в повітрі, а дві дитячих постаті вперто не хотіли покидати сцену. Одне з дівчаточок кинулося в обійми мами, потім знову задріботіло ніжками по сцені і благально мовило: «Мамо, хочу в «Модерн»…

Батьківський колектив вихованців колективу «Модерн»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...