“Гадяцька РДА вийшла за межі повноважень”

16791f4f9a693e1ad22d9af702a7549a
Поділитися новиною

16791f4f9a693e1ad22d9af702a7549aПрокуратура виявила на Гадяччині факти порушення вимог земельного законодавства при використанні земель державної власності, повідомляє Прокуратура Полтавської області

Встановлено, що в липні 2018 року Гадяцька райдержадміністрація передала в оренду своїм розпорядженням сільськогосподарському товариству на 48 років земельну ділянку площею майже 10 га.

Прокуратура з’ясувала, що вказана земельна ділянка не відноситься до земель, переданих у колективну власність і постійне користування, та не являється нерозподіленою (невитребуваною). Таким чином, Гадяцька РДА вийшла за межі наданих повноважень в галузі земельних відносин та в порушення вимог ст.ст. 17, 122 Земельного кодексу України розпорядилася землями державної форми власності.

«Зважаючи на виявлені порушення, прокуратурою подано позовну заяву до суду з вимогою визнати незаконним розпорядження та недійсним договір оренди землі», – йдеться у повідомленні.

“БМ”

Фото використане як ілюстрація

1 коментар до ““Гадяцька РДА вийшла за межі повноважень”

  1. А саме саме смішне – це читати у Фейсбук коментарі людей, які сидять на сесіях і піднімають руки за ті ж розпорядження, а потом обсирають в інтернеті. Чого там не встаєте і не висказуєте свою думку, справедливі наші?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...